Στις εκλογές της Κυριακής οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματιες, αγροτες και κτηνοτρόφοι καλούνται να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα πραγματικά διλήμματα:

Θα βρουν δουλειά οι απολυμένοι της ΒΙΠΕ από τα εργοστάσια που μας λένε ότι θα «στηρίξουν την ποιότητα των Ηπειρώτικων προϊόντων»;

Θα επαναπροσλάβει τους απολυμένους ο ΒΙΚΟΣ;

Θα σταματήσει να κρατάει η ΠΙΝΔΟΣ τους μετανάστες εργαζόμενούς της σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης;

Θα πληρωθούν τους μισθούς τους οι εργαζόμενοι του Καρυπίδη, του ΑΤΛΑΝΤΙΚ, του δήμου Ιωαννιτών;

Θα ανοίξει ξανά η ΣΒΕΚΗ;

Θα πουληθεί ή όχι η ΔΩΔΩΝΗ; Η κυβέρνηση με τη σιωπή της επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Αριστερής Παρέμβασης.

Ποιος θα πληρώσει τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων που περνάνε στην αυτοδιοίκηση χωρίς κονδύλια; Ξέρει η υπουργός Παιδείας πώς λειτουργεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αυτή τη στιγμή όταν διαφημίζει το σχέδιό της για κατάργηση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας; Γιατί δεν μας είπε από τα Γιάννενα προχτές ότι στα σχέδια του υπουργείου και του μνημονίου είναι η νομιμοποίηση των κολεγίων;

Αυτά είναι τα πραγματικά ερωτήματα και όχι οι αερολογίες των υποψηφίων του μνημονίου για δήθεν αξιοβίωτη ανάπτυξη και τόπους να ζεις. Θυμίζουμε ότι ο κ. καχριμάνης πήρε θέση και κάλυψε την εργοδοσία στον Καρυπίδη και ο κ. Αργύρης επιμένει να λέει ότι «η ΔΩΔΩΝΗ θα μείνει σε χέρια Ηπειρωτών», εννοώντας ηπειρωτών ιδιωτών και όχι κτηνοτρόφων.

Ως εδώ. Να στείλουμε μήνυμα ανατροπής σε αυτές τις εκλογές. Αυτά που έρχονται είναι χειρότερα από αυτά που είδαμε μέχρι τώρα, αλλά θα είμαστε όλοι εδώ και θα τα παλέψουμε, θα τα αντιμετωπίσουμε. Με αυτοοργάνωση και πραγματικά αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, να συμμετέχουμε όλοι στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Ψηφίζουμε στηρίζουμε:
Αριστερή Παρέμβαση
ΔΡΑΣΥ