Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2011

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «ΔΩΔΩΝΗ»Οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί Ηπείρου σας καλούν ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 9 ΜΜ στο πάρκινκ του εργοστάσιου ΔΩΔΩΝΗ στην γιορτή στήριξης του κτηνοτροφίας και του αγώνα για να μην ιδιωτικοποιηθεί η Δωδώνη…


Είσοδος- χορός ελεύθερα , φαγητό δωρεάνΦιλική συμμετοχή καλλιτεχνώνΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΟΣΠΥΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΡΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΚΑΣ


Χορευτικό του συλλόγου Κατσικάς


Καθώς και πλήθος άλλων καλλιτεχνών


ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Η μάχη της “ΔΩΔΩΝΗΣ”: ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

  1. Στηρίζουμε την γιορτή στήριξης τς κτηνοτροφίας και του αγωνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ – Δευτέρα 1 Αυγούστου στο πάρκινκ της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ


  2. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις στις 3 Αυγούστου για να μην αλλάξει το καταστατικό 


Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

Ό λαός να οργανώσει την πάλη του για να ανατρέψει την πολιτική που καίει τη ζωής του!


Η φωτιά που κατέκαψε μεγάλη έκταση του δήμου και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή και τις περιουσίες των κατοίκων,  απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο απροστάτευτη είναι η περιοχή  και η χώρα συνολικά απέναντι στα φυσικά και άλλα καταστροφικά φαινόμενα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ


Εδώ και δεκαετίες στις γύρω από τον Αμβρακικό περιοχές συντελείται με αργό αλλά σταθερό ρυθμό μία σειρά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που έχουν φέρει τον Αμβρακικό κόλπο στα όρια της καταστροφής.
Η ιδιωτικοποίηση του φυσικού πλούτου και η υποταγή των πάντων στην αγορά και το κέρδος, αποτελούν πολιτικές που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της Ε.Ε., καθώς και όσων συνεργάζονται μαζί τους στα πλαίσια της λεγόμενης Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία διαπλέκεται με τα τοπικά μικρά ή μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ


ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ

ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Η ουσία της αντιπαράθεσης για την διαχείριση των αστικών απορριμμάτων είναι ότι η κυβέρνηση και οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι επείγονται να στήσουν ένα νέο πεδίο κερδοφορίας αδιαφορώντας για την ποιότητα ζωής των πολιτών και  τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Συντρίβοντας τα εργασιακά δικαιώματα και ισοπεδώνοντας κάθε έννοια δημόσιας κοινωφελούς λειτουργίας.
Το εμφανιζόμενο αδιέξοδο στην αστικών στερεών αποβλήτων στην περιοχή μας και γενικά στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, δεν είναι ‘κεραυνός εν αιθρία’. Είναι πρόβλημα κατ’ εξοχήν πολιτικό, με σαφή κοινωνική ταξική διάσταση. Συνδέεται στενά με βασικά αντιδραστικά χαρακτηριστικά και τον ενδογενή ανορθολογισμό του καπιταλιστικού συστήματος.

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ.. Η καταστροφή της κτηνοτροφίας δεν θα περάσει. Η ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ δεν θα περάσει….
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ….

Χαιρετίζουμε το μαζικό ενιαίο μέτωπο εργαζόμενων- μέσα και έξω από την ΔΩΔΩΝΗ- κτηνοτρόφων, αγελαδοτρόφων και αιγοπροβατοτρόφων και  μαζικών φορέων της Ηπείρου που απέτρεψαν μέχρι τα σήμερα να μην ιδιωτικοποιηθεί η ΔΩΔΩΝΗ μας. Που έστειλε στον αγύριστο την προηγούμενη διοίκηση της εταιρίας που είχε στόχο να την απαξιώσει  και να στρώσει το έδαφος για το ξεπούλημα της. 

Χαιρετίζουμε όλους αυτούς που συμμετείχαν σε όλες τις κινητοποιήσεις, καταλήψεις σε Γιάννενα, Αθήνα, Πρέβεζα Ηγουμενίτσα. Όλους αυτούς που συμμετείχαν και συνεχίζουν να συμμετέχουν στις πανεργατικές κινητοποιήσεις ,συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις σε χωριά, Δήμους και σε όλη την χώρα.

Αυτό το ενιαίο αγωνιστικό μέτωπο μπορεί να αποτρέψει την απαξίωση και την ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ,  μπορεί και  θα νικήσει.

Η μάχη μέχρι τα τώρα κερδήθηκε αλλά ο πόλεμος που κήρυξε η κυβέρνηση της τρόικας, των μνημονίων, των μεσοπρόθεσμων, της ΕΕ  και του ΔΝΤ συνεχίζεται. Και δια μέσου της διοίκησης της τοκογλυφικής ΑΤΕ προχωρά στις 3 Αυγούστου σε Γενική συνέλευση με στόχο να αλλάξει το καταστατικό της εταιρίας. Το υπάρχον καταστατικό δίνει το πρώτο λόγο στην μεταβίβαση των μετοχών στις ενώσεις και στους συνεταιρισμούς. Ενώ αν αλλαχτεί οι μετοχές θα μπορούν να πουληθούν σε ιδιώτες και όχι να μεταβιβαστούν σε ενώσεις και συνεταιρισμούς.  Φέρνοντας τους τους ιδιώτες και τα λαμόγια στην πόρτα της εταιρίας. Για αυτο το λόγο η αλλαγή του καταστατικού δεν πρέπει και δεν θα γίνει.

Και είναι στο χέρι του εργαζόμενου λαού, είναι στο χέρι των κτηνοτρόφων, των μαζικών φορέων, των πολιτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων, κινήσεων και κομμάτων να μην αλλάξει. Όποιος θα απουσιάσει από αυτή την μάχη των μαχών τότε μάλλον συνειδητά ή ασυνείδητα εξυπηρετεί την αντιλαϊκή και αντεργατική λαίλαπα κυβέρνησης -ΕΕ-ΔΝΤ. Τις επιλογές των τοκογλύφων, των καρτέλ και των πολυεθνικών..

Την ίδια στιγμή προετοιμάζοντας την τελική έφοδο η συμμαχία των καρτέλ, πολυεθνικών, μεγαλοκαταστημάτων, λαμόγιων, κυβέρνησης, ΑΤΕ, ΔΝΤ επιχειρούν να απαξιώσουν ξανα την ΔΩΔΩΝΗ παίζοντας ένα βρώμικό παιχνίδι με τις τιμές και τον αποκλεισμό επί της ουσίας των προϊόντων της από τα ράφια των μεγαλοκαταστημάτων.  Καταγελούμε στον Ηπειρώτικο  λαό  αυτό το γεγονός ζητώντας του να στηρίξει τα προϊόντα της ΔΩΔΩΝΗΣ.  

Παράλληλα επιχειρούν με απροκάλυπτο τρόπο να σπείρουν την διχόνοια μεταξύ των αγελαδοτρόφων και αιγοπροβατοτρόφων, μεταξύ μικρών και μεγάλων παραγωγών, λες και δεν είναι κατανοητό πως η ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ τους πρώτους που θα θίξει θα είναι τους μικρούς και τους μεσαίους παραγωγούς. Όχι οι κτηνοτρόφοι αιγοπροβατοτρόφοι και αγελαδοτρόφοι όπως έγινε μέχρι τα σήμερα  θα πορευτούν το δρόμο του αγώνα ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ενώ σαν άθλιοι προβοκάτορες μιλάνε για τους άχρηστους τεμπέληδες εργαζόμενους της εταιρίας  ΔΩΔΩΝΗΣ που είναι παραπάνω από ότι χρειάζεται η εταιρία. Ας τους θυμίσουμε πως για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας σύμφωνα και με επιστημονικές τεχνοκρατικές  μελέτες χρειάζονται 100 επιπλέον μόνιμοι εργαζόμενοι. Αλήθεια πως γίνεται απο τεμπέληδες εργαζόμενους να παράγεται ένα προϊόν που έχει γίνει το μήλο της έριδος μεταξύ των καρτέλ και των πολυεθνικών; Μάλλον αυτό που τους ενοχλεί  είναι πως οι εργαζόμενοι που παράγουν αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα πληρώνονται κανονικά την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία των επιχειρήσεων έχει κηρύξει στάση πληρωμών στους εργαζόμενους. 

Το ξανατονίζουμε η μάχη μέχρι τα τώρα κερδήθηκε μα ο πόλεμος, η επίθεση ενάντια στην ΔΩΔΩΝΗ και την κτηνοτροφία  συνεχίζεται.  Για αυτό το λόγο καλούμε  σε συγκεντρώσεις σε Δήμους και χωριά για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ και την καταστροφή της κτηνοτροφίας. Ένας αγώνας σε τελευταία ανάλυση για να μην πεινάσει ο λαός μπροστά στα σχέδια μιας ελεγχόμενης ή μη χρεοκοπίας, όπως αυτά υφαίνονται στα γραφεία των τραπεζών, των κυβερνήσεων, της ΕΕ και του ΔΝΤ.  Με στόχο την αποτροπή της αλλαγής του καταστατικού της εταιρίας κατά την διάρκεια της Γενικής συνέλευσης στις 3 Αυγούστου.

Δευτέρα 1/8/2011 και 9μμ καλλιτεχνική εκδήλωση στο προαύλιο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗΣ με κάλεσμα συμμετοχής όλων των δημοτικών και λαϊκών καλλιτεχνών της Ηπείρου. Δωρεάν κρέατα και τυροκομικά προϊόντα από τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου.       
Τετάρτη 3/8/2011 όλοι στην Γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΩΔΩΝΗΣ  για να μην περάσει η αλλαγή καταστατικού, για ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ           


ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΔΩΝΗΣ

Στο Praktiker οι απολύσεις συνεχίζονται...


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ PRAKTIKER ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα 23/07/2011

Εν μέσω καλοκαιριού η επιχείρηση Praktiker συνεχίζει την επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίων των εργαζομένων της. Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να αλλάξει τη δομή της επιχείρησης μέσω της μείωσης του προσωπικού και της διεύρυνσης της μερικής απασχόλησης.

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2011

Το χειμώνα μας πνίγουν, το καλοκαίρι μας καίνε: Και όλο το χρόνο μας έχουν στην ανεργία και στην απλήρωτη εργασία

Ναι καλοκαίρι είναι, ζέστη κάνει και με την βοήθεια της αμέλειας ή της εγκληματικής στάσης κάποιων ανεύθυνων και άνομων συμφερόντων η φωτιά εύκολα αρπάζει και εξαπλώνεται. Σαν εκδίκηση της φύσης στον ανθρώπινο πολιτισμό που έχει πάψει να την σέβεται, να την υπολογίζει, δουλεύοντας μόνο για να την εκμεταλλευτεί, όπως συνεχίζει με αμείωτη βαρβαρότητα να εκμεταλλεύεται και τον ίδιο τον άνθρωπο.
Από κει και ύστερα όμως όπως αποδείχτηκε με την πύρινο όλεθρο- που οι τοπικοί προύχοντες βιάστηκαν να ανακοινώσουν πως είχαν ξεμπερδέψει- είναι ολοφάνερη η εγκληματική αδυναμία της κρατικής μηχανής, του ντόπιου και κεντρικού κράτους να αντιμετωπίσει έγκαιρα και αποτελεσματικά την πυρκαγιά.

Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2011

Δελτίο Τύπου "Ένα Καράβι για τη Γάζα"

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 7.30 ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Νωρίς σήμερα το πρωί το υπό γαλλική σημαία σκάφος “Dignité/Al Karama” με 16 επιβαίνοντες -μεταξύ των οποίων και ο συντονιστής της ελληνικής Πρωτοβουλίας Βαγγέλης Πισσίας- που εκπροσωπούν την διεθνή αποστολή “Freedom Flotilla II – Stay Human ξεκίνησε από το ύψος του Πορτ Σάιντ της Αιγύπου με κατεύθυνση τη Λωρίδα της Γάζας. Το σκάφος έδωσε το τελευταίο του στίγμα στα διεθνή ύδατα, σε μια απόσταση περίπου 50 μίλια από τις ακτές της Γάζας, και από τις 11 πμ περίπου και ενώ οι τελευταίες πληροφορίες από τους επιβαίνοντες έκαναν λόγο για 4 ισραηλινά πολεμικά πλοία που το είχαν ήδη περικυκλώσει, κάθε επικοινωνία μαζί του έχει διακοπεί. Πριν από λίγο, επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκάφος κατελήφθη.

Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ Ν. ΠΡΈΒΕΖΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μεγάλη ντροπή και απογοήτευση μας κάνει να αισθανόμαστε ως Έλληνες πολίτες η στάση που έχει κρατήσει η Ελληνική κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες.  Αποκορύφωμα αποτελεί η απαγόρευση που επέβαλε στον απόπλου του στόλου της Ελευθερίας ΙΙ στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για την Γάζα».
Όχι μόνο επέτρεψαν στις ξένες μυστικές και στρατιωτικές υπηρεσίες να δρουν ανενόχλητες στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν και ενδείξεις ότι τις βοήθησαν σε πράξεις δολιοφθοράς σε πλοία του στόλου της Ελευθερίας!

Κυριακή, Ιουλίου 10, 2011

Αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης!

Να σταματήσει ο απάνθρωπος Ισραηλινός αποκλεισμός!
Να αρθεί άμεσα η κυβερνητική απαγόρευση του απόπλου του στολίσκου της αλληλεγγύης προς τη Γάζα!

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις του, με ευθύνη της δημοτικής αρχής απέφυγε να συζητήσει την μεθοδευμένη επιχείρηση παρεμπόδισης της αποστολής της διεθνούς αλληλεγγύης στον ηρωικά αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Τρίτη, Ιουλίου 05, 2011

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ- Η ΔΩΔΩΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ- ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ


Χαιρετίζουμε την μεγαλειώδη και δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας εκατοντάδων εργαζόμενων της ΔΩΔΩΝΗΣ και των κτηνοτρόφων  που απέκλεισαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Σε συνέχεια των μαζικών αγώνων και εκδηλώσεων των πλατειών των αγανακτισμένων  και των εργατικών αγώνων ενάντια στην πολιτική της ΕΕ-ΔΝΤ, του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου.

Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2011

Όποιος αδιαφορεί... συναινεί! Όποιος σιωπά... είναι συνένοχος!
http://www.youtube.com/watch?v=wj1jX0mFtLc

Video σχετικά με αστυνομική βία:

Αστυνομικός των ΜΑΤ βαράει με γκλομπ στο κεφάλι διαδηλωτή που δεν κρατάει τπτ στα χέρια του ούτε του επιτήθεται.
http://www.youtube.com/watch?v=S20_JuaX8gg

Αγανακτισμένοι Στο Σύνταγμα 29-6-2011 Ξύλο στο ΜΕΤΡΟ
http://www.youtube.com/watch?v=4R6dyg7rbqk
(0:30 - Ρίψη δακρυγόνου μέσα στο ΜΕΤΡΟ.)

Τα ΜΑΤ πετάνε μαρμαρόπλακες στους διαδηλωτές
http://www.youtube.com/watch?v=0ZlO-cSZtFw
(αστυνομικός πετάει τεράστια πλάκα σε διαδηλωτές)

Αστυνομικοί πετούν πέτρες - Σύνταγμα 29-06-2011
http://www.youtube.com/watch?v=38AjNIEtjBA
Αστυνομικοί πετούν πέτρες - Σύνταγμα 29-06-2011 - #2
http://www.youtube.com/watch?v=W7NLPZD1X5c

Policemen attacking the subway station at Syntagma
https://www.youtube.com/watch?v=X5vYgF7oa60
(στο 1:32 αστυνομικός πετάει δακρυγόνο ΜΕΣΑ στο μετρό. Ο συνάδελφος του τον βαράει στο κεφάλι σαν να λέει "Τι κάνεις ρε!?! Καλά είσαι μαλάκας;!")

real.gr - ΕΦΟΔΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
http://www.youtube.com/watch?v=b_j0cIIboGA

Σύλληψη Σ. Καυκαλά - Απεργία 28-6
http://www.youtube.com/watch?v=ihahWeFvmfE

ΑΙΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
http://www.youtube.com/watch?v=LpEq-k0jQuQ

Επίθεση σε Μανάβικο στη Νίκης!!! (29-06-2011)
http://www.youtube.com/watch?v=p5FARBm7k48

Απλώς πολίτες μέσα στην πλατεία και ρίψη δακρυγόνου στα σκαλιά
" Επικίνδυνοι πολίτες"
http://www.youtube.com/watch?v=x4diTcwyea4

ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
http://www.youtube.com/watch?v=hbzI5Csw-Ac
(αστυνομικοί πετάνε δακρυγόνα μέσα στο μετρό)

ΣΥΛΛΗΨΗ στο Σύνταγμα 29-06-2011
http://www.youtube.com/watch?v=0UKQdUESfZs

Σύλληψη διαδηλωτή από τους Πραιτωριανούς της τρόικα
http://www.youtube.com/watch?v=-woGf9BMN5M

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στο μπλόκο του Hilton
http://www.youtube.com/watch?v=6-QAhMJtUI0

Ασφαλίτες έκαψαν τα McDonald's;
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=340572&cid=4
(Στο 2:31 φαίνεται ξεκάθαρα ότι πιάνουν τον έναν και τον αφήνουν να φύγει!)

"Ούτε στον πόλεμο δεν γίνονται αυτά" (ΕΞΑΝΤΑΣ)
http://vimeo.com/25781283
(μαρτυρία εθελοντών γιατρών για τα τραύματα, και τους αστυνομικούς που εμπόδιζαν την περίθαλψη των τραυματισμένων και πετούσαν χημικά ακόμα και μέσα στα ιατρεία)

Επίθεση με χημικά στο Ιατρείο της Πλατείας (ΕΞΑΝΤΑΣ)
http://vimeo.com/25777463

"Ζητάμε απ' την Αστυνομία να σταματήσει το δολοφονικό έργο" (EΞΑΝΤΑΣ)
http://vimeo.com/25766138

Τραυματισμός διαδηλωτή - Πλατεία Συντάγματος, 29/06/2011 (ΕΞΑΝΤΑΣ)
http://vimeo.com/25763703

"500 Ευρώ θα πάρετε και σεις ρε γαμώτο" - (ΕΞΑΝΤΑΣ)
http://vimeo.com/25723416

Η επίθεση στη πλατεία - Κάμερα 2 (ΕΞΑΝΤΑΣ) Πέμπτη, 16-06-2011
http://vimeo.com/25184681

Η επίθεση στη πλατεία - Κάμερα 1 (ΕΞΑΝΤΑΣ) Πέμπτη, 16-06-2011
http://vimeo.com/25183916

Επίθεση σε καφετέρια στη Μητροπόλεως
https://www.youtube.com/watch?v=4SiA2vLn_Tw

Ξύλο των MAT σε διαδηλωτή (15/6/2011)
http://www.youtube.com/watch?v=SZGN3dmI5dg

500 τραυματίες από την Χούντα του μεσοπρόθεσμου
http://www.youtube.com/watch?v=qLRqgpcvnag

Σύλληψη Σ. Καυκαλά - 28-6.flv
http://youtu.be/W2952IoUfSA


Φωτογραφίες σχετικές με αστυνομική βία:

http://alepouda.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2011/jun/29/athens-r...
http://cryptome.org/info/greece-protest/greece-protest.htm
http://cryptome.org/info/greece-protest2/greece-protest2.htm
http://cryptome.org/info/greece-protest3/greece-protest3.htm
http://cryptome.org/info/greece-protest3/greece-protest3.htm
http://cryptome.org/info/greece-protest4/greece-protest4.htm
http://www.boston.com/bigpicture/2011/06/greece_still_in_crisis.html
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1313478

Παππούς - Respect http://yfrog.com/z/kes87qj

Φωτογραφίες με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς που πετούσαν οι μπάτσοι + φωτογραφίες αστυνομικών να κρατάνε και να πετάνε πέτρες: http://www.demotix.com/news/738692/second-day-strikes-brings-more-clashes-police-forces-athens

Αστυνομικοί πετάνε πέτρες:
http://www.newsit.gr/files/Image/29-06-11/petres10.JPG 
http://www.newsit.gr/files/Image/29-06-11/petres20.JPG

Στιγμιότυπα από τα χθεσινά έκτροπα όπως τα κατέγραψε ο φακός της "Ε"
http://www.enet.gr/?i=news.el.gallery&id=740&m=125598

http://www.demotix.com/news/738169/teargas-disperses-athens-protests
http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2011/may/11/greece-p...
http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2010/may/01/greek-pr...

Φωτογραφίες από real-democracy.gr:
http://realdemocracygr.wordpress.com/Άρθρα σχετικά με αστυνομική βία:

Η Διεθνής Αμνηστια καταδικάζει την αστυνομική βία και την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων στο κέντρο της Αθήνας
http://www.amnesty.org/en/news-and-updates/tear-gas-fired-greek-police-clash-athens-protesters-2011-06-29

Έκκληση της Διεθνούς Αμνηστίας προς την Ελλάδα για ελεγχόμενη χρήση δακρυγόνων: http://www.amnesty.org/en/news-and-updates/greece-urged-not-use-excessive-force-during-protests-2011-06-16

Greece: Alleged abuses in the policing of the demonstration of 11 May 2011
http://www.amnesty.org/en/library/asset/EUR25/008/2011/en/e74ba392-ea1d-4581-9ff8-79cc1fc1d6cb/eur250082011en.htmlΥλικό μή σχετικό με αστυνομική βία

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί.
http://www.youtube.com/watch?v=wj1jX0mFtLc

real.gr - ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ALTER
http://www.youtube.com/watch?v=c1JgE_1FniA

Απλώς κόσμος μέσα στο ΜΕΤΡΟ και μεταφορά ενός τραυματία απο τους διασώστες)
ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ- ΣΥΝΤΑΓΜΑ 29/6/2011
http://www.youtube.com/watch?v=2rrrrwxfNbw
(μεταφορά τραυματία από διασωστες -μπορεί να είναι και σχετικό)

Επιλεγμένα video από real-democracy.gr:
http://real-democracy.gr/content/epilegmena-binteo

Ρεπορτάζ του Keizer -
MAX KEIZER Για το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα
http://www.youtube.com/watch?v=p-6xZaR2vc8

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν «άγρια και βάρβαρη καταστολή» από την ΕΛ.ΑΣ
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=288858

Οργιο κρατικής τρομοκρατίας
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=2011-06-30

Το ύποπτο βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=xtECr2vMcWs&NR=1

Ο επικίνδυνος κουκουλοφόρος http://www.halkida.tv/content/downloads/3batsoi.PNG (broken link!)