Δευτέρα, Ιουλίου 30, 2012

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ «ΕΡΓΟ» ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ «ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ» ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.


Πρεβεζάνες, οι
ως ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πολιτών δήμου Πρέβεζας και περιφέρειας Ηπείρου πιστεύουμε ότι τα επιχειρήματα και τα συμπεράσματα της επιτροπής αγώνα κατά του Λιμενικού καταφυγίου στον Παντοκράτορα αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα ακόμη έργο το οποίο γίνεται με κριτήριο την ανταγωνιστικότητα. Η λειτουργία του στα πλαίσια της αγοράς δρομολογεί άλλη μια επιχειρηματική δραστηριότητα σε βάρος του περιβάλλοντος και των κατοίκων όχι μόνο της περιοχής αλλά και όλης της Πρέβεζας.

Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2012

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η μάχη της ΔΩΔΩΝΗΣ δεν έχει χαθεί και δεν πρόκειται να χαθεί. Παρόλο που η διαδικασία του ξεπουλήματος της κερδοφόρας εταιρίας- της μοναδικής κερδοφόρας εταιρίας στο κλάδο-  συνεχίζεται,  είναι στο χέρι των εργαζόμενων, των κτηνοτρόφων, των μαζικών φορέων και του πολιτικού κόσμου της Ηπείρου να μην ξεπουληθεί.
Είναι στο χέρι αυτού του πολύμορφου κινήματος να πει ένα αποτελεσματικό όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ, όχι  στην καταστροφή της κτηνοτροφίας που θα προκαλέσει  την συνολική καταστροφή της  πρωτοβάθμιας παραγωγικής   δομής της χώρας. 
Είναι τώρα αναγκαίος ένας συντονισμός του αγώνα. Όλοι φορείς και το πολιτικό δυναμικό της Ηπείρου πρέπει να πάρουν μια ξεκάθαρη θέση. 
Για αυτό το λόγο καλούμε τους εκπρόσωπους των μαζικών φορέων καθώς τους βουλευτές της Ηπείρου σε σύσκεψη την Τρίτη 10/7/12 και ώρα   12 μμ στην αίθουσα συσκέψεων της ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ.
1)Για ανάκληση της διαδικασίας του απαράδεκτου διαγωνισμού που αποφάσισε η ΑΤΕ(όπως άλλωστε είχαν δεσμευτεί και όλα τα κόμματα πριν από τις εκλογές).
2) την τήρηση της καταστατικής δέσμευσης της εταιρίας.
Ταυτόχρονα καλούμε τον ηπειρώτικο  λαό στο δημοτικό γλέντι ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ και της καταστροφής της κτηνοτροφίας που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 15/7/12 ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ.
   Κλείνοντας θα πούμε πως πρέπει να γνωρίζουν οι κυβερνώντες και η διοίκηση της ΑΤΕ πως την δεύτερα 16/7/12 οι κτηνοτρόφοι και οι εργαζόμενοι θα γελάσουν τελευταίοι και όχι οι δυνάμεις που απεργάζονται την καταστροφή της ΔΩΔΩΝΗΣ, την καταστροφή της κτηνοτροφίας, την καταστροφή της χώρας…   

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ