Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Το  μεγαλειώδες και μαχητικό συλλαλητήριο των 1500 και πλέον κτηνοτρόφων που πολιόρκησαν την ΔΩΔΩΝΗ - το δικό τους εργοστάσιο - απαιτώντας το αυτονόητο, δηλαδή να πληρώνονται στην ώρα τους για το γάλα που δίνουν, συντάραξε την Ήπειρο και τους Ηπειρώτες.
Ο τρόμος των ιδιοκτήτων από την συγκέντρωση είναι εμφανής και μεγάλος, ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η οργή των  κτηνοτρόφων που ζητάνε εδώ και τώρα το δίκιο τους. Οι ιδιοκτήτες και τα τσιράκια τους στη διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗΣ φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται. Η απάντηση που έδωσαν στο ψήφισμα των κτηνοτρόφων που απαιτούσε την αποπληρωμή του γάλακτος  είναι ενδεικτική του κλίματος.

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2013

συλλυπητήρια για το θάνατο του Νίκου Μάντη



Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το χαμό του Νίκου Μάντη, ενός ανθρώπου που ποτέ δεν του έλειψε το ενδιαφέρον για το διπλανό του και την κοινωνία, ενός συναδέλφου στα αυτοδιοικητικά όργανα που ήταν παράδειγμα εντιμότητας και ήθους, σε εποχές που κανένα από τα δύο δεν περισσεύει. Ενός φίλου που πάντα η συζήτηση μαζί του, ακόμα και όταν κατέληγε στη διαφωνία, ήταν ευχάριστη.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του.
Η μνήμη του ας μας συνοδεύει για πάντα.
 
ΔΡΑΣΥ
Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο