Παρασκευή, Ιουνίου 27, 2014

Απόφαση Γενικής συνέλευσης παρατάξεων

Τα μέλη και οι φίλοι των παρατάξεων Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο(τοπική κίνηση Ιωαννίνων) και Αριστερής Παρέμβασης στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή σε κοινή γενική τους συνέλευση και ύστερα από ένα πλούσιο διάλογο, αναλύοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, συντάσσοντας ένα σχέδιο δράσης,  αποφάσισαν:    

1.  Η παράταξη που έκφρασε κατά κύριο λόγο τα επιχειρηματικά συμφέροντα της αστικής τάξης στην περιοχή της Ηπείρου (παράταξη Καχριμάνη) παρά την βάρβαρη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι κατάφερε να πάρει απόλυτη πλειοψηφία και να εγκλωβίσει για διάφορους λόγους μεγάλο ποσοστό εργαζομένων της περιοχής.

2. Στο Δήμο Ιωαννιτών  οι παρατάξεις Μπέγκα-Γκόντα εκφράζοντας η κάθε μια διαφορετική ομάδα επιχειρηματικών συμφερόντων της πόλης και η αντιπαλότητά τους οφειλόταν ακριβώς στο ποια ομάδα συμφερόντων θα υπερισχύσει στην διοίκηση της πόλης, κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα μεγάλο ποσοστό στήριξης από τους εργαζόμενους

Τρίτη, Ιουνίου 24, 2014

Δεν είναι λαϊκισμός είναι κοροϊδία

Δεν είναι έκπληξη ότι η δημοτική αρχή δεν τήρησε την υπόσχεση για φτηνότερη αποχέτευση. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι σύμβουλοί της κοροϊδεύουν τους πολίτες, τους ίδιους που πριν από λίγο καιρό τους ξαναέστειλαν με την ψήφο τους στο δημοτικό συμβούλιο.

Τετάρτη, Ιουνίου 18, 2014

πρόσκληση σε γενική συνέλευση

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο και η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους τους στην μετεκλογική γενική συνέλευση τους την Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στην Στοά Σάρκα (στο χώρο του πρώην ΕΛΚΕΠΑ – β’ όροφος).

Θέματα της γενικής συνέλευσης:
1    Απολογισμός της δράσης των παρατάξεων και αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
2   Προγραμματισμός των επόμενων δράσεων και των πρωτοβουλιών που θα πάρουν οι παρατάξεις.

  
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για την αντικαπιταλιστική ανατροπή 

Τετάρτη, Ιουνίου 11, 2014

Μετά τις εκλογές, η χειρότερη «καταιγίδα»!

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ περίμενε να περάσουν οι εκλογές έχοντας ήδη το σχέδιο της επόμενης μέρας.
Ξύλο στις καθαρίστριες που περιμένουν να εφαρμοστεί η απόφαση δικαστηρίων υπέρ τους, αλλά ο Στουρνάρας δεν το επιτρέπει.
Νέα μέτρα, τα οποία θα οξυνθούν ακόμα περισσότερο με τις προτάσεις των «κοινωνικών συμμάχων» της κυβέρνησης, δηλαδή των επιχειρηματικών συμφερόντων και του κεφαλαίου. Ήδη, ζητάνε επιπλέον μείωση επικουρικών συντάξεων.