Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016

όχι στην πολιτιστική πρωτεύουσα 2012

«ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ» 
«ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ»

με αφετηρία τις παραπάνω αναφορές μας – που δεν αποτελούν κατ’ αρχήν προαπαιτούμενο, σας καλούμε σε σύσκεψη-συζήτηση την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 στις 20:00 στην Στοά Σάρκα-2ος όροφος, αίθουσα Νομαρχ. Αυτ/σης, ώστε να συζητήσουμε πως μπορούμε να συντονίσουμε την δράση μας κόντρα στην επίσημη προσπάθεια εκμαυλισμού και προπαγάνδας με αφορμή τον θεσμό της «πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης»

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ – ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΕΕ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ-ΔΗΜΩΝ

Κατέληξε, ύστερα από 4 μήνες νοσηλείας σε κώμα, ο 35χρονος εργαζόμενος, απασχολούμενος στα προγράμματα «κοινωφελούς» εργασίας του δήμου Μεγάρων, Γεώργιος Σταμέλος. Ο θάνατος του εργαζόμενου στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου, προήλθε έπειτα από σοβαρό τραυματισμό του εν ώρα εργασίας πέφτοντας από απορριμματοφόρο κάτω από αδιευκρίνιστες μάλιστα συνθήκες. Κι όλα αυτά τη στιγμή που απασχολούνταν στο συγκεκριμένο πόστο χωρίς σύμβαση οδοκαθαριστή ενώ δούλευε τη νύχτα εκτός του καθορισμένου ωραρίου εργασίας του.