Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2006

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΘΕΜΕΛΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ(Δ.Ρ.Α.ΣΥ)

Ο δήμαρχος Ιωαννινων που έστειλε τα ματ στο Ξενία , που υποθάλπει και καλύπτει πολιτικά τραμπούκους που δέρνουν αγωνιστές, θεμελιώνει το γκαράζ της πλατείας. Ένα «έργο» που βρίσκεται στο αέρα, καθώς δεν έχει τελεσιδικήσει στο συμβούλιο επικράτειας ύστερα από την προσφυγή της επιτροπής αγώνα πολιτών.

Ένα «έργο» που θα καταστρέψει το κέντρο των Ιωαννίνων, ένα «έργο» που θα μεγιστοποιήσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα, αυξάνοντας την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την μόλυνση της ατμόσφαιρας. Στην πόλη που είναι δεύτερη σε αυτοκίνητα ανάλογα με το αριθμό των κατοίκων, ύστερα από το Μιλάνο, στην όγδοη πιο μολυσμένη πόλη στην Ευρώπη σε ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Αλλα πώς να μην τολμάει ο δήμαρχος της βίας και της τσιμεντοποίησης προεκλογικά να θεμελιώνει το γκαράζ της πλατείας όταν η αντιπολίτευση δεν ύψωσε φωνή διαμαρτυρίας για το έκτρωμα της πλατείας. Δεν στήριξε τον τίμιο και ανιδιοτελή αγώνα της «επιτροπής αγώνα πολιτών». Απεναντίας είχε και εχει στο σχεδιασμό της την δημιουργία του Γκαράζ στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Η δημοτική Ριζοσπαστική αριστερή συσπείρωση, που αποτελείτε από αγωνιστές και πολίτες που έδωσαν με όλο το τους το είναι το αγώνα να μην καταστραφεί η πλατεία, το Ξενία, το αγώνα υπεράσπισης των συλλογικών δικαιωμάτων και της δημοτικής περιουσίας, υψώνουν φωνή έντονης διαμαρτυρίας για την παράνομη ενέργεια της δημοτικής αρχής να θεμελιώσει ένα «έργο» που δεν εχει λήξει η υπόθεση της στο συμβούλιο της επικράτειας.

Καλώντας το γιαννιώτικο λαό να καταδικάσουν τους πολιτικούς εκφραστές της βίας και της καταστολής , τους εκφραστές της καταστροφής των ελευθέρων χώρων και της ιδιωτικοποίησης της δημοτικής περιουσίας.

Ενισχύοντας πολιτικά και εκλογικά την Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση


ΙΩΑΝΝΙΝΑ 30/6/06

Δεν υπάρχουν σχόλια: