Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2006

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ...




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

«Εδώ ο κόσμος καίγεται» και κάποιοι διαφωνούν για το πάπλωμα!!!!! Την ίδια στιγμή που τα προβλήματα παραμένουν ανοικτά και καίνε το εργαζόμενο λαό και τους πολίτες των Ιωαννίνων.(Ακρίβεια, υπερχρέωση των νοικοκυριών, εργοδοτική τρομοκρατία, μια δημαρχιακή αρχή που ξεπουλά τα πάντα το όνομα της ανάπτυξης, παίζοντας με το πόνο των άνεργων. Μια πόλη που διψά , ενώ τόνοι νερού εμπορευματοποιούνται. Μια λίμνη που από στολίδι εχει μετατραπεί σε άλυτο πρόβλημα ), Φίλιος και Μελανίδης διαφωνούν για το ποιος θα σύρει το χορό που θα ανοίξει την πόρτα του δημαρχείου φέρνοντας την κατα τα άλλα "πολυπόθητη αλλαγή".

Η ΔΡΑΣΥ δεν παίζει με τους καημούς των προοδευτικών , δημοκρατικών και αριστερών πολιτών για την ενότητα. Εχει μια συνολικότερη πρόταση που κινείται έξω από τις διαχειριστικές αντιλήψεις συγκρουόμενη με την βαρβαρότητα αυτού του συστήματος, αλλα θλίβεται με το κυνικό παζάρι για τις καρέκλες των υποψήφιων σωτήρων της πόλης μας , που συν τις άλλοις εγκλωβίζει αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες που εύχονται και επιθυμούν να φύγει η λαίλαπα του Γκόντα Αλήθεια δεν αντιλαμβάνονται πως σε αυτό το εκφυλισμένο πλάνο μετατρέπονται σε μέρος του προβλήματος αντι να αποτελούν την λύση που θα βγάλει μπροστά τους πολίτες οικοδομώντας μια πραγματικά εναλλακτική λύση στον συντηρητισμό του Γκόντα;;;

Η ΔΡΑΣΥ από τον τρόπο που δημιουργήθηκε, μέσα από ανοικτές γενικές συνελεύσεις των αγωνιστών των κινημάτων φιλοδοξεί να ενισχύσει την εναλλακτική πρόταση που βγάζει μπροστά τα λαϊκά και εργατικά συμφέροντα, δίχως να παζαρεύει εξουσίες και θέσεις , μακριά από την λογική της αντιπροσώπευσης που στηρίζεται σε αυτόκλητους μεσσίες και σωτήρες.

Μήπως τελικά οχι απλα αξίζει αλλά ειναι και ώριμη ανάγκη να ενισχυθεί με κάθε τρόπο αυτή η ανατρεπτική αριστερή πρόταση και φωνή ;;; Με στόχο όχι μόνο να ανατραπεί ο Γκόντας αλλά και η πολιτική που γεννοβολάει φαινόμενα τύπου Γκόντα.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 26/8/06

Δεν υπάρχουν σχόλια: