Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2006

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ρ.Α.ΣΥ

Σχετικά με τη δημόσια πρόσκληση του κ. Φίλιου για εκλογική συνεργασία η Δ.Ρ.Α.ΣΥ θέλει να υπογραμμίσει τα παρακάτω:


Η δημιουργία της Δ.Ρ.Α.ΣΥ υπήρξε το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης ενωτικής αγωνιστικής συμπόρευσης των ανυπότακτων ανθρώπων της αριστεράς που συναντήθηκαν και δοκιμάστηκαν στο καμίνι της σκληρής και ανειρήνευτης καθημερινής ταξικής πάλης.

Η ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση της Δ.Ρ.Α.ΣΥ βρίσκεται στον αντίποδα εκείνης των πολιτικών δυνάμεων με τις οποίες η παράταξη του κ. Φίλιου επιδιώκει με επιμονή την συνεργασία τους.

Είναι επίσης γνωστό ότι η πολιτική αγωνιστική αντίληψη της παράταξής μας για την ΤΑ συγκρούεται μετωπικά με το διαχειριστικό ρόλο και την πολιτική της ενσωμάτωσης που ακολουθεί η «Συνεργασία για την αλλαγή».

Έκφραση της σημαντικής πολιτικής διεργασίας των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς στο νομό αποτελεί το πολιτικό κείμενο-πλαίσιο το οποίο αποκλείει κατηγορηματικά την στήριξη ανθρώπων που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο δήμο και ευθύνονται για τα αδιέξοδά του.

Η Δ.Ρ.Α.ΣΥ εργάστηκε και εργάζεται σκληρά με πολιτική συνέπεια και ειλικρινή συντροφική διάθεση για την πιο πλατιά συσπείρωση των δυνάμεων της ανατρεπτικής αριστεράς.

Εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχουν ακόμα τα χρονικά περιθώρια μπροστά στην εκλογική αναμέτρηση του Οχτώμβρη για την επίτευξη της αγωνιστικής σύμπραξης του συνόλου των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς στο δήμο και το νομό γενικότερα

Είναι απόλυτα πεπεισμένη και δεν θα σταματήσει ούτε στιγμή να αγωνίζεται γι αυτό ότι η μόνη και αποτελεσματική απάντηση στην πολιτική των δυνάμεων του κεφαλαίου και των πολιτικών του εκφραστών είναι η ενότητα του λαϊκού κινήματος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 7/7/06

Δεν υπάρχουν σχόλια: