Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 06, 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι δυνάμεις που απαρτίζουν την Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο στις 8/9/10 μέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 στη στοά Σάρκα (αιθ. τέως ΕΛΚΕΠΑ) πραγματοποιούν ανοικτή σύσκεψη- συνέλευση με κύριο θέμα την αυτόνομη κάθοδο στο Δήμο Ιωαννίνων, την έγκριση της διακήρυξης, την ανάδειξη του ψηφοδελτίου και του επικεφαλής του συνδυασμού.

Ενός ψηφοδελτίου αριστερού, ριζοσπαστικού κόντρα και ενάντια στην κυβέρνηση, την ΝΔ, την ΕΕ-ΔΝΤ-μνημόνιο. Ένα ψηφοδέλτιο, μια παράταξη, μια κίνηση αντιδιαχειριστική, πολύπλευρα ανατρεπτική. Ένα ψηφοδέλτιο μάχης, σύγκρουσης και αγώνα ενάντια στα ντόπια και ξένα αφεντικά που ξεπουλάνε για ένα πιάτο φαί την λαϊκή περιουσία και καρπώνονται τον κοινωνικό πλούτο. Ένα ψηφοδέλτιο μια κίνηση , μια παράταξη που στηρίζει και ενισχύει το λαϊκό και εργατικό κίνημα

Σε αυτό το κάλεσμα χωράει κάθε αριστερός άνθρωπος και εργαζόμενος που θέλει να συγκρουστεί με αυτή την μίζερη και θλιβερή πραγματικότητα που διαμορφώνεται γύρω μας. Που δεν του φτάνει η αντίσταση άλλα αγωνίζεται από τώρα για μια κοινωνία πέρα από το κεφάλαιο.

ΔΡΑΣΥ- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: