Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30, 2010

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΣΦΑΛΕΙΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η «ασφάλεια» που ευαγγελίζεται ο κ. Γκόντας στην προεκλογική του συγκέντρωση, είναι η απώλεια και της τελευταίας ρανίδας αξιοπρέπειας του ανθρώπου. Εκμεταλλευόμενος ένα σύστημα εργασιακών σχέσεων-σκλαβοπάζαρο σωστό, με εκατοντάδες συμβασιούχους που θυσιάζουν την εργασιακή τους δύναμη σε αόριστες υποσχέσεις μονιμοποίησης.
Δεν φταίει όμως ο δήμαρχος. Αυτός χρησιμοποιεί το όπλο που του έδωσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τις οποίες έχει τις καλύτερες σχέσεις, η Ε.Ε. το ΔΝΤ και η τρόικα.  Έδωσαν σε αυτόν και σε όλους τους δημάρχους της τοπικής αυτοδιοίκησης το δικαίωμα να κάνουν εμπόριο ελπίδας με απασχολήσιμους εργαζόμενους, χωρίς δικαιώματα, με ψίχουλα για μισθό, με ζητιάνους της δουλειάς. Έτσι έφτιαξε ο κ. Γκόντας τον προσωπικό του στρατό με συμβασιούχους  από όλους τους πολιτικούς χώρους και τώρα οι αντίπαλοί του προσπαθούν να μπαλώσουν τις τρύπες της πολιτικής που και οι ίδιοι υπηρετούν.
Αυτοί οι άνθρωποι πέφτουν έρμαια του καθένα, είτε είναι δήμαρχος, είτε συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ-εργολάβος του δημάρχου στο σύλλογο ΟΤΑ και με αξιοπρέπεια κάτω από το μηδέν από την ανάγκη να ζήσουν, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα.
Η μόνη ασφάλεια που ξέρει ο δήμαρχος, είναι η αστυνομική, αυτή που έστειλε εναντίον των αγωνιστών που αντιτάχθηκαν στα μεγάλα του έργα με τους ιδιώτες που κατεβαίνουν μαζί του στο ψηφοδέλτιο.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ-ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ-ΚΑΜΙΑ ΕΥΝΟΪΚΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΕ, ΔΝΤ
Ψήφο στην Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση και την  Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο


ΔΡΑΣΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια: