Παρασκευή, Οκτωβρίου 01, 2010

Επιστολή προς τους ναυτιλλόμενους της κεντροαριστεράς στο δήμο Ιωαννίνων- πρώην σύντροφοι προσέξτε τα νώτα σας….

Πέρα από την διαχείριση του ζητήματος γενικού- μερικού-καθολικού, δηλαδή πέρα από το πώς θα συνδυάσουν την αριστερή πολιτική-αν μπορεί να υπάρξει τέτοια- την κοινωνική διάσταση με το μνημόνιο και το ΔΝΤ, την παράταξη του Φ. Φίλιου άλλα πρέπει πιο πολύ να την «τρώνε».

Προτού «εκβιάσει» με τα αντιδεξιά σύνδρομα- να φύγει ο Γκόντας- στο δεύτερο γύρο ή προτού  ζητήσει ευθύνες για τυχόν αποτυχία της, είναι καλύτερο να «μπετονάρει» την κεντροαριστερή πτέρυγα που  λοξοκοιτάει δεξιά…, συνδυαζόμενη με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Τρεις το λιγότερο οι μεταγραφές από την «πλατεία Πάργης» προς το δημαρχείο. Η πρώτη ο πρόεδρος του «ΚΤΕΛ»- και κουμπάρος του  Β. Αργύρη- επιβεβαιώνει πως μετά την πλατεία, ΤΟ ΚΤΕΛ, κτίζει οριζόντιες συμμαχίες, Η δεύτερη  επιβεβαιώνει(;;;;) την συνάντηση(;;;;;) του λαϊκού ΠΑΣΟΚ με την λαϊκή δεξιά, λαϊκό και στις δυο εκδοχές εντός πολλών παρενθέσεων.   
Η Τρίτη της γνωστής οικογενείας που έχει μετατρέψει σε εμπόριο το δημόσιο αγαθό που λέγεται νερό.
Οι οριζόντιες συμμαχίες διαπερνάνε τις ιδεολογικές και πολιτικές  διαφορές που είναι δυστυχώς ελάχιστες με αποτέλεσμα να βγάζουν λάδι την δεξιά σε όλες τις εκδοχές της…

Τι μένει;; μα τίποτε άλλο από την συγκρότηση μιας συνεπούς αριστερής αγωνιστικής φωνής που θα ενισχύει  τους κοινωνικούς- εργατικούς- λαϊκούς αγώνες. Μόνο έτσι μπορεί να νικηθεί η δεξιά και κάθε δεξιά γραμμή.

Αυτό το ρόλο με συνέπεια και με σεμνότητα επιθυμεί να παίξει η Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση.

        ΔΡΑΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: