Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2014

Αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού

Ύστερα από τους ανελέητους βαρβαρισμούς των σιωνοφασιστών του κράτους του Ισραήλ, χωροφύλακα του ιμπεριαλισμού εδώ και τέσσερις μέρες κλιμακώνεται η χερσαία εισβολή του ισραηλινού στρατού στη Γάζα με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 500 και τους τραυματίες να ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες.

 Περίπου 1,8 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι, εγκλωβισμένοι στην στενή φυλακή της Λωρίδας της Γάζας δέχονται ανηλεή επίθεση από στεριά, θάλασσα και αέρα.
Ο στόχος των Σιωνοφασιστών δεν είναι η «ΧΑΜΑΣ» όπως λένε. Ο στόχος τους είναι να τσακίσουν το ηθικό ενός ανυπόταχτου λαού που εδώ και μισό αιώνα παλεύει αλύγιστος για γη και ελευθερία. Ένας ηρωικός  λαός που δεν υποτάχθηκε, που δεν υπόταξε τον αγώνα του στα συμφέροντα του ενός ή του άλλου ιμπεριαλιστικού κέντρου.  
Για αυτό το λόγο σύσσωμος ο βάρβαρος ιμπεριαλιστικός κόσμος, οι δυνάμεις του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού, συντάσσονται με το κράτος - δολοφόνος του Ισραήλ. Έτσι ώστε να παραμείνει ισχυρός ο χωροφύλακας των συμφερόντων τους σε μια στρατηγική περιοχή όπως αυτής της Μέσης Ανατολής.
Το Σιωνιστικό δολοφονικό κράτος του Ισραήλ στηρίζει και η μνημονιακή ελληνική κυβέρνηση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας  τα μεγάλα αφεντικά, αλλά και τα συμφέροντα του Ελληνικού κεφαλαίου που τα τελευταία χρόνια ταυτίζονται με αυτά του Ισραήλ στην περιοχή μας. 
Στο κατόπι και ο Δήμος Ιωαννιτών, το δημοτικό συμβούλιο, που διαμέσου του νυν δημάρχου Φ. Φίλιου, σαν τον «Πόντιο Πιλάτο», κράτησε ίσες αποστάσεις ανάμεσα στους θύτες σιωνιστές και τα θύματα, παίρνοντας θέση υπέρ των δολοφόνων του παλαιστινιακού λαού. Το να σταματήσει ο πόλεμος, δίχως οι παλαιστίνιοι να αποκτήσουν μια πραγματικά ελεύθερη πατρίδα, σημαίνει πως θα συνεχιστεί η καταπίεση τους. Άμεσα τώρα θα πρέπει να συνεδριάσει το Περιφερειακό συμβούλιο και να ξανασυνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο και να βγάλει ψήφισμα ξεκάθαρης αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό.
Σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια  διαδηλωτές απαιτούν άμεσα να σταματήσει  η σφαγή, εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη τους στο αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό.  Με αγωνιστικό παλμό στηρίζουμε και  συμμετέχουμε στην διαδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 24/7/14 και ώρα 8 μμ από την Περιφέρεια. 
Καταγγέλλουμε τη διεθνή εκστρατεία γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού.
Συντάσσουμε τις δυνάμεις μας με το διεθνές κίνημα κατακραυγής, τους χιλιάδες διαδηλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο και απαιτούμε

Να σταματήσει ΤΩΡΑ η ισραηλινή επίθεση στη Γάζα.
Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου πολιτικοί και στρατιωτικοί του Ισραήλ.
Να διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές και στρατιωτικές σχέσεις της χώρας μας με το τρομο-κράτος του Ισραήλ.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
Ιωάννινα, 23/7/2014

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ για την αντικαπιταλιστική ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: