Τετάρτη, Ιανουαρίου 12, 2011

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Α. Γκλέτσου



ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ-
 

Τα Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα ενάντια στα διόδια, εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τον συλληφθέντα Α. Γκλέτσο, από την Κυβέρνηση του ΔΝΤ και των πολυεθνικών.



Στη συγκυρία της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, του μνημονίου, των περιστολών των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και του ξεπουλήματος των δημοσίων κοινωνικών αγαθών, οι κυβερνώντες, οι οποίοι δεν αποτελούν τίποτε άλλο από το πολιτικό προσωπικό των πολυεθνικών εταιριών και των τραπεζών, απαντούν στους αγωνιστές με καταστολή και τρομοκρατία!

Δεν τρομοκρατούμαστε! Εξοργιζόμαστε!

Το Πανελλαδικό Κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ» είναι αλληλέγγυο σε οποιονδήποτε συναγωνιστή διώκεται από το τρομο-κράτος και τις εταιρίες των χαρατσιών. Η απάντηση μας θα δοθεί στο δρόμο με δυναμικές κινητοποιήσεις!

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Α. Γκλέτσου.

Απαιτούμε να μην ασκηθεί εναντίον του καμία δίωξη.

Απαιτούμε την άμεση παύση οποιασδήποτε δίωξης εναντίον οποιουδήποτε μέλους του κινήματος.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των δημόσιων δρόμων από τον Προκρούστη των εταιριών και του κράτους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Όλοι στην Παμφθιωτική ανοιχτή συνέλευση, το Σάββατο 15-1-11, στις 6μμ, στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας, πλατεία Διάκου, να αποφασίσουμε την συνέχιση των κινητοποιήσεων μας!

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΛΑΜΙΑΣ- ΤΡΑΓΑΝΑΣ- ΛΟΚΡΙΔΑΣ- ΜΩΛΟΥ - ΣΤΥΛΙΔΑΣ


epitropesdiodiastop.blogspot.com

www.oxidiodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: