Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Επισκέψεις - περιοδείες ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ

1) στην ΠΙΝΔΟ- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κλιμάκιο της Αριστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νίκο Ζήκο, μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δημήτρη Παππά, επισκέφτηκαν την βιομηχανική ζώνη και τον πτηνοτροφικό συνεταιρισμό Πίνδος.

Συνομίλησαν με τους εργαζόμενους για τα εργατικά και εργασιακά  προβλήματα, και αναλύθηκαν οι  θέσεις της  Αριστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Κοινή πεποίθηση ήταν πως μόνο οι ενωτικοί, μαχητικοί και ταξικοί αγώνες των εργαζόμενων μπορούν να δώσουν ελπίδα ανατροπής  της αντεργατικής καταιγίδας.
 

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ

2) Παραμυθιά

Οι κτηνοτρόφοι με σκληρό τρόπο  βιώνουν την ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ
Το σαββατοκύριακο κλιμάκιο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην Ήπειρο με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη ΝΙΚΟ ΖΗΚΟ  περιόδευσαν  στην ευρύτερη περιοχή  της  Παραμυθίας, Καναλακίου και Γλυκής και είδαν με τα μάτια τους την καταστροφή στην κτηνοτροφία  που προκάλεσε η ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ. Που έχει φέρει δεκαετίες πίσω την περιοχή και εξαναγκάζει σε νέα προσφυγιά τους κατοίκων των περιοχών.
Βιώσαν την οργή των κτηνοτρόφων για την νέα διοίκηση που όποτε θέλει τους κόβει το γάλα, τους μειώνει τις τιμές και τους πληρώνει όποτε θυμάται. Την οργή ενάντια στο Καχριμάνη και τον  Αργύρη, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ξεπούλησαν την εταιρία που τους έδινε ένα αξιοπρεπές εισόδημα.
  Το κλιμάκιο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην Ήπειρο και ο ίδιος ο επικεφαλής ΝΙΚΟΣ ΖΗΚΟΣ τους δήλωσαν πως όχι απλώς τους συμπαραστέκονται,  μα σάρκα εκ της σαρκός τους αγωνιζόμενου λαού, βιώνουν τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής της ΕΕ-ΔΝΤ- κυβέρνησης και των περιφερειακών πατρώνων τους.
Η λύση  όμως βρίσκεται στην ανατρεπτική οργάνωση της λαϊκής οργής που θα διώξει τους Καχριμάνη, Ζάψα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,  θα διεκδικήσει η ΔΩΔΩΝΗ θα περάσει στους κτηνοτροφικούς συνεταιρισμούς με κρατική στήριξη. Και αυτό συνεπάγεται να ενισχυθεί και εκλογικά η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο.   


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: