Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2007

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ(ΔΡΑΣΥ)
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ(ΝΟΡΑΣΥ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Οι προγραμματικές δηλώσεις της ΝΔ, οι δηλώσεις Αναλυτή και Γκαργκάνα αποτελούν προανάκρουσμα της μεγάλης επιδρομής στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζόμενων που προωθείται από την κυβέρνηση ,το ελληνικό κεφάλαιο, την ΕΕ, το ΣΕΒ και το ΔΝΤ και θα ολοκληρωθεί με την ψήφιση ενός νέου αντεργατικού- αντιασφαλιστικού νόμου μέχρι το καλοκαίρι.


Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει και δεν μπορούν να περιμένουν πότε και πως θα εκδηλωθεί η επίθεση. Από σήμερα πρέπει και μπορεί να οργανωθεί η εργατική άμυνα και αντεπίθεση, ξεδιπλώνοντας μαζικούς, συντονισμένους και αποφασιστικούς αγώνες με κέντρο τους χώρους δουλειάς, τα σωματεία , τις γενικές συνελεύσεις , τις επιτροπές δράσης και αγώνα σε κάθε χώρο για την απόκρουση της επίθεσης και την διεύρυνση των ασφαλιστικών και εργατικών δικαιωμάτων.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ(ΔΡΑΣΥ) και η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ(ΝΟΡΑΣΥ) προσκαλεί την εργατική τάξη, τον κόσμο της δουλειάς και του αγώνα , τους νέους, τους ανέργους και τους μετανάστες την Τετάρτη 17/10/2007 στο εργατικό κέντρο Ιωαννίνων(ΕΚΙ) στις 7.30 το απόγευμα για να συζητήσουμε για το πώς θα οργανωθεί η αγωνιστική απάντηση των εργαζόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: