Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2012

ANAKOINΩΣΗ του παραρτήματος Ιωαννίνων του Σωματείου Γεωπόνων ιδιωτικών υπαλλήλων για τη συνέλευση εργαζομένων και κτηνοτρόφων στη ΔΩΔΩΝΗ


Το σωματείο παραβρέθηκε στη συνέλευση και χαιρέτησε τον μεγάλο αγώνα που δίνουν εργαζόμενοι και κτηνοτρόφοι της γαλακτοβιομηχανίας ενάντια στην ιδιωτικοποιήση της, τονίζοντας  για ακόμη μια φορά με την παρουσία του στο εργοστάσιο την πάγια θέση του για τη διατήρηση του κρατικοσυναιτεριστικού της χαρακτήρα.
Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού μας προς τους εργαζόμενους και τους κτηνοτρόφους προσπάθησε να μας φιμώσει ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Αυτή η πράξη καθόλου τυχαία δεν είναι. Για ακόμα μια φορά λειτουργεί ως λαγός για τη πώληση της γαλακτοβιομηχανίας.
Αυτό αποδείχτηκε από την φασιστική του έμπνευση να διακινήσει ως απόφαση της συνέλευσης (στην οποία ήμασταν παρών μέχρι τέλους) στα ΜΜΕ, την πρότασή του για ιδιωτικοποίηση ουσιαστικά της ΔΩΔΩΝΗ μέσω των καταχρεωμένων Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια την καθολική άρνηση των κτηνοτρόφων που παραβρίσκονταν στη συνέλευση. Ήμαστε πεισμένη ότι η προσπάθεια αποπροσανατολισμού θα πέσει στο κενό και θα λάβει από τους αγροτοκτηνοτρόφους την απάντηση που του αρμόζει . Το σωματείο μας θα είναι στο πλευρό των αγροτοκτηνοτρόφων που παλεύουν κατά της ιδιωτικοποίησης της γαλακτοβιομηχανίας και καλεί σε πανηπειρωτικό-παλλαϊκό μέτωπο για την αποτροπή της.
Κάτω τα χέρια από τη ΔΩΔΩΝΗ
Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων-παράρτημα Ιωαννίνων
9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: