Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο καταγγέλλει την νέα φασιστική πρόκληση της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με την οποία παραμονή της πρωτοχρονιάς σιώπησε η ΕΡΑ Ιωαννίνων. 

Τον δρόμο για να κλείσει η  αυτόνομη- ενοχλητική για την κυβέρνηση-φωνή της ΕΡΑ Ιωαννίνων, έστρωσαν καθοδηγούμενες φωνές στα τοπικά ΜΜΕ, που έπαιξαν αντίστοιχο ρόλο και στο παρελθόν για την υπόθεση της ΔΩΔΩΝΗΣ.

Εγκαλούμε τον Περιφερειάρχη γιατί μέχρι τα σήμερα δεν έπραξε τα δέοντα για να μη κλείσει η ΕΡΑ Ιωαννίνων. Τον καλούμε τώρα την υστάτη στιγμή να διαμαρτυρηθεί εντόνως για το κλείσιμο της ΕΡΑ Ιωαννίνων και με ευθύνη του περιφερειακού συμβουλίου άμεσα να ανοίξει, σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του να παραμείνει ανοικτή.
 Αν ο κύριος Περιφερειάρχης δεν το πράξει τότε α) γράφει στο παλαιά του τα παπούτσια τις αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, β) στηρίζει καθαρά την κυβερνητική απόφαση για το μαύρο στην ΕΡΤ και την ΕΡΑ Ιωαννίνων
Καλούμε όλα τους μαζικούς φορείς, τους δημοκρατικούς πολίτες και τα κόμματα σε κοινό αγωνιστικό μέτωπο για να ξανανοίξει η ΕΡΑ Ιωαννίνων και να  επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

 Ας μην ξεχνάμε πως οι συχνότητες είναι περιούσια του ελληνικού λαού και αυτός μόνο πρέπει αποφασίσει τι και σε ποιον θα δοθούν, και αν πρέπει να κλείσει η ΕΡΑ Ιωαννίνων.

Για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο

Νίκος Ζήκος – περιφερειακός σύμβουλος  
Δημοσίευση σχολίου