Τρίτη, Σεπτεμβρίου 23, 2014

Χωρίς διαφάνεια συνεχίζουν να πίνουν και τρώνε

Η πρόσφατη αποκάλυψη για την πρόθεση της ΔΕΥΑΙ (και κατά συνέπεια του Δήμαρχου Ιωαννίνων που είναι πρόεδρος) να αναθέσει έργο ποσού ενός εκατομμυρίου ευρώ σε «ημέτερους» εργολάβους δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά από τους εργαζόμενους της πόλης.
Οι ίδιοι άνθρωποι που δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να προβούν σε απολύσεις εργαζομένων μήπως και χρεοκοπήσει ο Δήμος από τα 600 € μισθό τον μήνα, μοιράζουν  απλόχερα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ημέτερους.

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

Ανακοίνωση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ για τις απολύσεις εργαζομένων ΑμεΑ στην ΔΕΥΑΙ

Γιάννενα, 19/9/2014
Η Δημοτική Αρχή που ηγείται ενός αντιδραστικού μπλοκ δυνάμεων, που συμπεριλαμβάνει και την Δημοτική ομάδα του κ. Γκόντα, δεν άφησε κανένα περιθώριο ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης και άρχισε να αποτυπώνει τα πραγματικά πολιτικά της χαρακτηριστικά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17/9.

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2014

Για τη νέα δημοτική θητεία στα Γιάννενα

Η νέα δημοτική περίοδος που εγκαινιάστηκε με την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σηματοδοτεί και το πέρασμα του «Καλλικράτη» στο επόμενο στάδιο, με περισσότερο περιορισμό των δημοκρατικών ελευθεριών και λειτουργιών.
§  Οι διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις και θέσεις αντιμετωπίζονται ενιαία στον τρόπο που εκλέγονται σύμβουλοι σε διάφορες θέσεις, ενώ στην ουσία οι παρατάξεις αποκλείονται από θέσεις.