Δευτέρα, Ιουνίου 28, 2010

Η ΔΡΑΣΥ-ΝΟΡΑΣΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΛΗ ΚΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ



Τούτη την κρίσιμη ώρα που το συνασπισμένο μαύρο μέτωπο των δυνάμεων του ντόπιου & ξένου κεφαλαίου, μαζί με τα πολιτικά τους ανδρείκελα, επιχειρούν το πισωγύρισμα της ιστορίας, ηχεί απ’ άκρη σ’ άκρη ενωτικό, πολιτικό εγερτήριο σάλπισμα αντίστασης και συντριβής της σύγχρονης βαρβαρότητας.
      Τη στιγμή που οι τρομοκράτες των τραπεζών & των επιχειρήσεων απλώνουν τα αρπακτικά τους πλοκάμια σε ότι πολυτιμότερα - με αίμα και θυσίες - κατέκτησε για λογαριασμό όλων, η συλλογική εργατική δράση, επιβάλλεται η συστράτευση των εργαζομένων, της φτωχομεσαίας αγροτιάς & των κτηνοτρόφων, της αντικαπιταλιστικής οικολογίας, της προοδευτικής διανόησης και της νεολαίας και η συγκρότηση του αντίπαλου λαϊκού δέους, που θα σαρώσει και θ’ ανατρέψει το σύστημα της ρεμούλας, της σήψης & της διαφθοράς, για να οικοδομήσει την κοινωνία του μέλλοντος, απαλλαγμένη πρώτ’ απ’ όλα από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
      Τούτη η στιγμή, είναι ώρα ευθύνης κι αγωνιστικής δράσης, για κάθε άνθρωπο που πλήττεται από τον κυκλώνα των αντεργατικών μέτρων, που από κοινού συμφώνησαν κι εφαρμόζουν η Ε.Ε., το ΔΝΤ και η αστική τάξη της χώρας μας, με πολιτικούς εκφραστές τα πειθήνια όργανά τους (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ). Μα πάνω απ’ όλα, είναι η ώρα της μεγάλης πολιτικής ευθύνης για τις ριζοσπαστικές δυνάμεις της ρήξης και της ανατροπής στη χώρα μας!!! Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι που η σημαία τους είναι εκείνη του δίκιου και της αλήθειας, της αξιοπρέπειας και της ακεραιότητας, η εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία, ο κόσμος του αγώνα, η νεολαία της ελπίδας θα γράψουν την ιστορία της νέας εποχής.
      Η συγκρότηση αυτής της κοινωνικής-πολιτικής εργατικής-λαϊκής συμμαχίας, η οποία θα εμπνευστεί, θα πληθύνει και θα  φέρει πιο γρήγορα νικηφόρους αγώνες, θα τσακίσει την ηττοπάθεια και τις αυταπάτες, θα ανοίξει ορίζοντες πολιτικής έμπνευσης, θα ξαναγεννήσει παροπλισμένα οράματα κι όνειρα, θ’ ανατρέψει εντέλει την καπιταλιστική βαρβαρότητα.
      Λέξεις, όπως π.χ. Ταξική Πάλη, Αγώνας, Ανθρώπινη Ζωή, Ενότητα, Συσπείρωση, Κοινωνική Απελευθέρωση, Κοινωνικοποίηση του Πλούτου, Άλλη Κοινωνία, Ανιδιοτέλεια, θα βρουν την πραγματική τους διάσταση.
      Η Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση & η Νομαρχιακή Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση εκτιμώντας την κρισιμότητα της κατάστασης και συναισθανόμενη το μέρος της δικιάς της πολιτικής ευθύνης, ΚΑΛΕΙ όλες τις ζωντανές, ριζοσπαστικές δυνάμεις, που έδιναν μαζί ή χώρια το προηγούμενο διάστημα τους αγώνες τους, για να συντριβεί η πολιτική των λίγων, που κοινωνικοποιεί τις ζημιές και ιδιωτικοποιεί τα κέρδη, ΣΕ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΛΗ ΚΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ.
     Ένα κάλεσμα ενωτικής συστράτευσης κι ενιαίας συμπόρευσης στις επερχόμενες πολιτικές εκλογές για Δήμους και Περιφέρειες.
      Αυτό αποτελεί καθολική λαϊκή απαίτηση και κορυφαία αναγκαιότητα των καιρών. Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα ρίξουμε όλο το βάρος μας το επόμενο διάστημα, γιατί μπορούμε και πρέπει ν’ αποκρούσουμε την αντιλαϊκή πλημμύρα καταστροφής και ολέθρου, που έχει εξαπολύσει η ξένη και ντόπια αντίδραση του κεφαλαίου.
      Το φάσμα του μεσαιωνικού σκότους θα σαρωθεί..


Η ΔΡΑΣΥ-ΝΟΡΑΣΥ ΚΑΛΕΙ
σε Μαζική Σύσκεψη,
την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, στις 7.00 μ.μ.


ΔΡΑΣΥ-ΝΟΡΑΣΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: