Πέμπτη, Ιουνίου 03, 2010

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Η παγκόσμια κοινή γνώμη συγκλονισμένη από το νέο αποτρόπαιο έγκλημα της ισραηλινής κτηνωδίας ανησυχεί, οργίζεται και κινητοποιείται.
Οι αδίσταχτοι επαγγελματίες δολοφόνοι σκοτώνουν βάση σχεδίου, αθώους πολίτες αγωνιστές που το μόνο τους φταίξιμο είναι να  επιμένουν να παραμένουν Άνθρωποι σε μια εποχή που οι κοινωνίες αποκοινωνικοποιούνται και απανθρωπίζονται.
Οι βάρβαροι κρίνουν ένοχους τους ενεργούς πολίτες, επειδή ευαίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο αγωνίζονται για τις πανανθρώπινες αξίες της ελευθερίας, της  δημοκρατίας και της ειρήνης.
Οι δολοφόνοι χρεώνουν στους εθελοντές της αποστολής την “κατηγορία” πως τόλμησαν να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια για να απαλύνουν τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων της λωρίδας της Γάζας, που απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, ζουν αγκαλιά  με τον θάνατο σε μια πατρίδα κατεστραμμένη και  λεηλατημένη από τις βάρβαρες επιδρομές των σιωνιστών.
Οι μανιακοί δολοφόνοι εκτέλεσαν απρόκλητα το απεχθές έγκλημα στα διεθνή χωρικά ύδατα, παραβιάζοντας κατάφορα το διεθνές δίκαιο και αγνοώντας προκλητικά την κατακραυγή της παγκόσμιας κοινής γνώμης.
Ο αποτρόπαιος  σφαγιασμός αθώων πολιτών αποτελεί απόδειξη κοινωνικοπολιτικής αδιεξόδου του σιωνισμού που φέρνει όλο και πιο κοντά το τέλος της φασιστικής, στρατοκρατικής παρέμβασής του στην περιοχή.
Η επιχείρηση τρομοκρατούμε σκοτώνοντας αποτελεί ένα προαναγγελμένο έγκλημα παρανοϊκών νεοναζί ηγετών, που η διεθνής κοινότητα οφείλει να τιμωρήσει απομονώνοντας πολιτικά το πειρατικό τρομοκράτος και οδηγώντας το Ισραήλ στο διεθνές δικαστήριο εγκληματιών πολέμου.
Διεθνείς οργανισμοί, κυβερνήσεις, τοπικές αρχές και γενικότεροι φορείς πρέπει να καταγγείλουν την πειρατική επιδρομή των δολοφονικών κομάντος. Οι εγκληματίες πρέπει να πληρώσουν ακριβά τα στυγερά εγκλήματα που διαρκώς ασκούν, κάτω από τα ένοχα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας.
 Η Ελληνική κυβέρνηση, αναλογιζόμενη τον κίνδυνο που εγκυμονεί για τους λαούς της περιοχής η πολεμοχαρής επιθετικότητα του Ισραήλ και σεβόμενη την απαίτηση του ελληνικού λαού και την παραδοσιακή Ελληνο-Παλαιστινιακή φίλια πρέπει να διακόψει άμεσα τις διακρατικές σχέσεις. Οφείλει  να προωθήσει με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο την απαίτηση για άμεσο απεγκλωβισμό των ελεύθερων πολιορκημένων της λωρίδας της Γάζας με το άνοιγμα όλων το συνόρων προς τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι τοπικές αρχές της πόλης μας, που πρωτοστάτησαν στην συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας πρέπει να αναπτύξουν πρωτοβουλίες καταγγελίας και κατακραυγής του δολοφονικού μακελειού των ηρωικών αγωνιστών της διεθνούς ανθρωπιστικής αποστολής. Πρέπει να στηρίξουν έμπρακτα και αποφασιστικά τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Γάζας για ελεύθερη, ανεξάρτητη και ειρηνική πατρίδα.
Εκφράζουμε την ελπίδα πως οι συμπατριώτες μας της Εβραϊκής κοινότητας Γιαννίνων, αυτή την φορά δεν θα σιωπήσουν και θα καταγγείλουν το απεχθές, προμελετημένο αιματοβαμμένο έγκλημα.
Η επιτροπή πρωτοβουλίας Γιαννίνων για την στήριξη των Παλαιστινίων της λωρίδας της Γάζας, δεσμεύεται  να αναπτύξει τον αγώνα για:
ØΤην άμεση απελευθέρωση όλων των ηρωικών αγωνιστών της ανθρωπιστικής αποστολής.
ØΤην επιστροφή της ανθρωπιστικής βοήθειας στους νόμιμους δικαιούχους
ØΤο άμεσο άνοιγμα των συνόρων της λωρίδας της Γάζας που χρόνια είναι αποκλεισμένα από τις ειδικές δυνάμεις  του Ισραήλ.
ØΤην παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων του στυγερού σφαγιασμού επίλεκτων εκπροσώπων του διεθνούς αγωνιζόμενου προοδευτικού χώρου.
ØΝα διακοπούν οι διακρατικές σχέσεις της Ελλάδας με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. ØΝα οδηγηθεί σε διεθνές δικαστήριο εγκληματιών η ηγεσία της χώρας πειρατή που διαρκώς παρανομεί καταστρέφει και δολοφονεί.

Επιτροπή πρωτοβουλίας για Ελεύθερη και Ειρηνική Γάζα

Δεν υπάρχουν σχόλια: