Κυριακή, Ιανουαρίου 04, 2009

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!


Αισθήματα οργής και αγανάκτησης γεννά η νέα σφοδρή Ισραηλινή βάρβαρη επίθεση σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.

Το δράμα του πολύπαθου λαού συνεχίζεται με την ανοιχτή και προκλητική στήριξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού αλλά και την υποκριτική στάση συγκάλυψης του άλλου ιμπεριαλιστικού εταίρου την ΕΕ.

Η άγρια και τυφλή βία του κράτους του Ισραήλ επισφραγίζει την από χρόνια μεθοδευμένη πολιτική γενοκτονίας ενός λαού που μάχεται για το αυτονόητο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και της απόκτησης ανεξάρτητης ελεύθερης πατρίδας.

Τούτη την ώρα είναι ανάγκη να δημιουργηθεί ένα παλλαϊκό μέτωπο για μια πλατειά και ενεργό αλληλεγγύη στον σκληρά δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Πρέπει τώρα από κάθε άνθρωπο καλής θέλησης:

Να καταγγελθεί ο Ισραηλινός επεκτατισμός και τα αμερικανοευρωπαϊκά ιμπεριαλιστικά του στηρίγματα.

Να στηλιτευτεί η ηττοπαθής και απολογητική προς τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στάση των ενδοτικών και υποταγμένων κυβερνήσεων Αραβικών χωρών.

Να αποκαλυφθεί ο ρόλος της Ελληνικής κυβέρνησης αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης που βρίσκονται σε γραμμή εξίσωσης του θύματος με το θύτη, και η εναρμόνισή τους με τις υποκριτικές πολιτικολογίες της ΕΕ.

Να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση προς την κυβέρνηση της χώρας ώστε να χορηγηθεί γενναία και σύμφωνη με το αίσθημα του Ελληνικού λαού πολιτική και υλική στήριξη στον σκληρά δοκιμαζόμενο αγωνιστή λαό της Παλαιστίνης.

Να αναδειχθεί η αναγκαιότητα της μοναδικής δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Παλαιστινιακού ζητήματος, που είναι η δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.

Ο Γιαννιώτικος λαός κατέχει πολύτιμη εμπειρία από τις πολύμορφες και συγκινητικές του εκδηλώσεις ενεργητικής αλληλεγγύης και προσφοράς σε ανάλογες δύσκολες περιστάσεις για τους λαούς της πρώην Γιουγκοσλαβίας και του Ιράκ.

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή που η θηριωδία και το μακελειό του Ισραηλινού στρατού συνεχίζονται, οι άνθρωποι καλής θέλησης πρέπει να ανταποκριθούν στο αίτημα των καιρών και να εκφράσουν αγωνιστικά με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους προς τον παλαιστινιακό λαό.

Θυμίζουμε πως στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων λειτουργεί ακόμη και σήμερα τράπεζα αίματος που ανοίχτηκε από τη ΝΑΕ-ΔΑΕ για τις ανάγκες των αγωνιζόμενων λαών τον καιρό του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας. Αυτή την δυνατότητα πρέπει να αξιοποιήσουμε και σήμερα προσφέροντας λίγο από το αίμα της καρδιάς μας στον περήφανο λαό της λωρίδας της Γάζας που σφαγιάζεται από αιμοσταγείς πολεμοκάπηλους ιμπεριαλιστές.

Τα παιδιά της Παλαιστίνης, τα αθώα θύματα της δολοφονικής αυτής επίθεσης, αλλά και ολόκληρος ο Παλαιστινιακός λαός, την κρίσιμη τούτη ώρα της βάρβαρης γενοκτονίας, έχει στραμμένο το βλέμμα του στην παγκόσμια αντιιμπεριαλιστική, αντιπολεμική κινητοποίηση από την οποία αντλεί πρόσθετη δύναμη για την συνέχιση της αγωνιστικής του αυτοθυσίας μέχρι την τελική του δικαίωση.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=130538#130538




Pro-Palestinian protesters pray in front of riot policemen during a rally outside Israel's embassy in Athens January 3, 2009. Greek police fired teargas at protesters outside the Israeli embassy in Athens during demonstrations against Israel's offensive in Gaza, police said on Saturday. Thousands of chanting, banner-waving demonstrators marched in cities across Europe on Saturday to demand a halt to Israeli bombing in the Gaza Strip.
REUTERS/John Kolesidis (GREECE)



A man shouts as other people show banenrs during a demonstration to protest against Israeli airstrikes in Gaza, in Rome, Saturday, Jan. 3, 2009. Thousands of protesters across Europe march, rally and even hurl shoes or stones to demand an end to Israel's week-old campaign of air attacks on the Gaza Strip.
(AP Photo/Pier Paolo Cito)




A demonstrator protects himself from teargas during a demonstration against Israeli airstrikes in the Gaza Strip in Paris, Saturday Jan. 3, 2009. Thousands of protesters across Europe march, rally and even hurl shoes or stones to demand an end to Israel's week-old campaign of air attacks on the Gaza Strip.
(AP Photo/Remy de la Mauviniere)



Demonstrator holds a placard reading 'Sanctions against Israel' during a demonstrate in Marseille, southern France, Saturday, Jan. 3, 2009, to protest against Israel's military operation in Gaza. Some thousands of protesters gathered to demand an end to Israel's week-old campaign of air attacks on the Gaza Strip
(AP Photo/Claude Paris)




Protestors carry a Palestinian flag and shout slogans during a demonstration in Berlin January 3, 2009, against Israeli air strikes in the Gaza Strip.
(Fabrizio Bensch/Reuters)

ΠΛήρες λεύκωμα με φωτογραφίες από όλες τις σημερινές διαδηλώσεις στην Ευρώπη κατά των σιωνιστών του Ισραήλ, εδώ :

http://news.yahoo.com/nphotos/Israel-launches-airstrikes-Gaza-Gaza/ss/events/wl/122708gazastrike/im:/090103/481/f2d182142ed94b91951b0cc29bd506f8/



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

It seems a little more than I need to check the information, because I was thinking: Why does not my GLOG these things!