Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2009

ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ…!!! - ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ…!!!


Ενώ η σφαγή των Παλαιστινίων συνεχίζεται με την στήριξη των ΗΠΑ-ΕΕ (πάνω από 900 νεκρούς, με πάνω από 200 νεκρά παιδιά , και χιλιάδες τραυματίες και άστεγους), η χώρα μας γίνεται τμήμα της πολεμικής σύγκρουσης με την χρησιμοποίηση του Αστακού ως βάση για τον εξοπλισμό των δολοφόνων.
Όπως έχει γίνει γνωστό από όλα τα διεθνή πρακτορεία, 365 κοντέινερ με όπλα τελευταίας τεχνολογίας πρόκειται να διακινηθούν από τον Αστακό προς το Ισραήλ
Η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας την παράδοση του ΠΑΣΟΚ , συμμετέχει στις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις στους λαούς που αντιστέκονται. Όπως έχει εκφραστεί επανειλημμένα με την χρησιμοποίηση των ΝΑΤΟϊκών βάσεων του Ακτίου και της Σούδας και με την ενεργή συμμετοχή στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας (αποστολή στρατευμάτων στο Αφγανιστάν και φρεγατών στον Λίβανο).
Ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι λαοί. Ήρθε η ώρα ο Ελληνικός λαός να βγει στο δρόμο και να διατρανώσει με όλα τα μέσα , τα βαθιά αντιπολεμικά του αισθήματα. Να δείξει ενεργητικά την αλληλεγγύη του σε ένα λαό που σφαγιάζεται από τους ιμπεριαλιστές και τους σιωνιστές, επειδή διεκδικεί και αγωνίζεται ζήσει σε μια λεύτερη πατρίδα. Για να είναι αφέντης στο τόπο του !!!!


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. - ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ με ομιλητή τον Ισμάτ Σάμπρι (πρώην Επιτετραμμένο της Παλαιστινιακής Πρεσβείας).


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΙΣ 6.30 ΜΜ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ...

πρωτοβουλία αλληλεγγύης
στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό


Συνέντευξη τύπου για την Παλαιστίνη
Το Ισραήλ με το πρόσχημα την ασφάλεια των πολιτών του παραβιάζει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου περιφρονεί προκλητικά τις αποφάσεις που πάρθηκαν έστω και καθυστερημένα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και πολλών άλλων διεθνών φορέων, δολοφονεί χιλιάδες πολίτες, κυρίως αμάχους, μικρά παιδιά και γυναίκες και επιδίδεται, με μία άνευ προηγουμένου βαρβαρότητα σε μια γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού.
Το φίδι που εκκολάφθηκε στην περιοχή επί πολλές δεκαετίες και δάγκωνε μέχρι και σήμερα τους γείτονές του Παλαιστίνιους και Άραβες, αποθρασύνθηκε από την αδιαφορία την ασυλία και την ατιμωρησία που εισπράττει από την διεθνή κοινότητα, δαγκώνει τώρα όσους διαφωνούν έμπρακτα με τις ενέργειές του και απειλεί πλέον όχι μόνο την ειρήνη της περιοχής, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.
Δεν νοείται κανένας συμψηφισμός και ίσες αποστάσεις.
Ο Παλαιστίνιος είναι ένας άνθρωπος που τον κρατάνε αλυσοδεμένο πάρα πολλά χρόνια, που τον εμποδίζουν να βαδίζει ελεύθερα, που τον κρατάνε σε συνθήκες ασφυξίας και τον εμποδίζουν ακόμα και να αναπνέει.
Ένας άνθρωπος που αναζητάει πατρίδα και του την στερούν με την πιο ωμή βία δεκαετίες τώρα. Είναι αναμενόμενο να αντιδράσει με βίαιο τρόπο και συχνά με μέσα και χτυπήματα απελπισίας. Θα ήταν άδικο να φορτώσουμε στους Παλαιστίνιους την ευθύνη για την διαιώνιση της κρίσης και την σημερινή κατάσταση. Αυτό το κάμουν οι Αμερικάνοί και κολαούζοι των.
Οι λαοί και η διεθνής κοινότητα πρέπει να σταματήσουν τον διεθνή τρομοκράτη, πριν είναι πολύ αργά.
Με αποφασιστικά μέτρα θα τον αναγκάσουν να σεβαστεί τις αποφάσεις κατάπαυσης κάθε είδους ενεργειών δολοφονιών και μη.
Να τους σταματήσουμε πριν είναι πολύ αργά.
Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής μας να δείξουνε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των παλαιστινίων και τους καλούμε να συμμετέχουν στην διαδήλωση υποστήριξης που θα γίνει την Παρασκευή 16.1.2009 στις 6,30μ.μ στη Νομαρχία Ιωαννίνων.

Κ Λούκας
Δημοσίευση σχολίου