Παρασκευή, Ιουλίου 23, 2010

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ «ΜΗΤΣΗΔΩΝ», ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ

Ο Αβερωφικής προελεύσεως- δηλαδή ακροδεξιάς και εμφυλιοπολεμικής προελεύσεως- πρόεδρος της ΝΔ- ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τον Δήμο και την Νομαρχία μιλώντας μέσα στο Grant Sarai φωτογραφίζοντας θελημένα ή μη, το πραγματικό άρχοντα της ΝΔ.

Αναδεικνύοντας τους «Μήτσηδες» και τα άλλα λούμπεν ή μη λαμόγια ως τους πραγματικούς άρχοντες της συντηρητικής εθνολαϊκής δεξιάς, της ΝΔ.
Αυτούς που με τα ματ και τους τραμπούκους κατάστρεψαν τους δημόσιους χώρους φτιάχνοντας τα εκτρώματα του Grant Sarai, του παρκινγκ της πλατείας, την Γαριβάλδη, τα «Κτελ» στην Παπανδρέου, το ερείπιο της «ΌΑΣΗΣ».

Φορτώνοντας την πόλη με χρέη που έγιναν «επενδύσεις» σε κολλητούς και μη. Παίζοντας με τον πόνο εκατοντάδων ανέργων και ΑμεΑ. Που τους ζητούσαν πλήρη υποταγή για να τους ξαναπάρουν στα άθλια προγράμματα των κυβερνήσεων του κεφαλαίου. Που τους ζητούσαν να φιλήσουν το χέρι του δημάρχου και των Αντιδημάρχων δείχνοντας την ευγνωμοσύνη τους γιατί ξανάπιασαν μια δουλειά που ακόμη έχουν να πληρωθούν, γιατί συγχωρέθηκαν οι «αμαρτίες» τους να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την απόλυση τους διαμέσου του συλλόγου εργαζομένων.

Αυτή η πολιτική των «Μήτσηδων», Γκόντα και Καχριμάννη είναι η κυρίαρχη πολιτική του Σαμαρά.. είναι η «μπρουτάλ» εκδοχή της πολιτικής που θα ακολουθήσει και ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, που όλα δείχνουν πως θα προέρχεται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ..
Λύση μόνο σε ένα πλατύ αγωνιστικό αριστερό, αντικαπιταλιστικό μέτωπο στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ενάντια στην πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου-μνημονίου και Καλλικράτη. Σε αυτό το μέτωπο χωρούν όλες οι δυνάμεις που βρεθήκαν στο μπλόκο του αγώνα και της ταξικής πάλης για την υπεράσπιση και την διεύρυνση των λαϊκών-εργατικών-κοινωνικών δικαιωμάτων τα τελευταία χρόνια στα Γιάννενα, στο Νομό και σε όλη την χώρα….

Ιωάννινα 22 Ιούλη 2010

ΔΡΑΣΥ-ΝΟΡΑΣΥ
Δημοσίευση σχολίου