Τρίτη, Μαρτίου 20, 2012

Ας υποδεχτούμε τον ΡΑΙΧενμπαχ την παρέα του με τον τρόπο που του πρέπει: Δηλαδή με τις κλοτσιές


Καταφθάνει στα Γιάννενα για να ελέγξει το Δήμο Ιωαννίνων η ομάδα του Ράϊχενμπαχ, αυτοί οι γλοιώδεις  τεχνοκράτες της κυρίας Μέρκελ. Αυτοί που ουσιαστικά έχουν αναλάβει την διοίκηση αυτής της χώρας, κατ’ εντολή της χούντας της ΕΕ-ΔΝΤ- ελληνικής κυβέρνησης και κεφαλαίου.
 Ο Δήμος Ιωαννίνων αλλά και η ντόπια αριστοκρατία του χρήματος γνωρίζοντας πολύ καλά πως πάνω σε αυτή την ομάδα και στην χούντα που κυβερνά στηρίζουν τις ελπίδες τους ετοιμάζονται να τους υποδεχτούν. Και με ένα δουλόφρονα τρόπο να τους πείσουν πως εφαρμόζουν κατά γράμμα το μνημόνιο. Άλλωστε αυτοί τους καλέσανε για να μπορέσουν ελεγχόμενα να χρεοκοπήσουν την χώρα και να φορτώσουν τα χρέη στο λαό και στους εργαζόμενους.

Η εργατική τάξη, ο αγωνιζόμενος λαός της περιοχής καθώς και οι μαζικοί φορείς, τα σωματεία και τα συνδικάτα, λίγες μέρες πριν την λαϊκή εξέγερση της 25 Μαρτίου δεν έχουν  κανένα, μα κανένα συμφέρον να καλοδεχτούν την ομάδα Ράϊχενμπαχ.  Άμεσα πρέπει να οργανωθεί από τα σωματεία και τα συνδικάτα  μια αγωνιστική υποδοχή που θα  εμποδίσει τον έλεγχο των σπιούνων της Μέρκελ και του Παπαδήμου. Έξω από τα Γιάννενα η Μέρκελ, ο  Ράϊχενμπαχ ο Παπαδήμος και τα μνημόνια τους..

ΔΡΑΣΥ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: