Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2014

Ανακοίνωση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ άρχισε να μοιράζει και πάλι προεκλογικά ψίχουλα, που τα βαφτίζει, γεμάτο θράσος «μεγάλες μεταρρυθμίσεις». Το τελευταίο ξεροκόμματο που πετάει στους εξαθλιωμένους εργαζόμενους, αυτούς που η ίδια η κυβέρνηση έφτασε σε αυτή την κατάσταση, επιβάλλοντας τις βάρβαρες μνημονιακές συμφωνίες, είναι το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα».

Μας δουλεύετε αλήθεια; Είναι δυνατόν να πανηγυρίζετε για την εγγυημένη φτώχεια που μοιράζετε; Ξέρετε πόσο κοστίζουν τα βασικά για μια τριμελή οικογένεια; Απαράδεκτοι, θρασείς και υπερόπτες, οι άνθρωποι που στη βουλή καμώνονται τα θύματα που «θα ζήσουν και με 1.500 ευρώ», εξαναγκάζουν μια οικογένεια να ζήσει με τα μισά από αυτά.
Σύμμαχος είναι η δημοτική αρχή των Ιωαννίνων που παραβρέθηκε στη φιέστα υπέρ της φτώχειας στο Ζάππειο. Νομιμοποίησε την απαράδεκτη κοροϊδία εις βάρος των πολιτών με την παρουσία της.
Δεν θέλουμε ελεημοσύνες. Δεν θα μοιραστούμε τη φτώχεια που μας προσφέρετε. Θα μοιραστούμε τα πλούτη που συσσωρεύετε στις πλάτες των εργαζόμενων.

Γιάννενα, 16/10/2014


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ
για την αντικαπιταλιστική ανατροπή


Δημοσίευση σχολίου