Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2014

Ανακοίνωση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ για την κατάσταση με τους κάδους απορριμμάτων στο εργοτάξιο του Δήμου Iωαννιτών

Για μία ακόμα φορά τα επιχειρηματικά συμφέροντα αποτελούν βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.
Μία επίσκεψη στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών στον Άγιο Νικόλαο και η εικόνα μιλά από μόνη της. Εκατοντάδες μεταχειρισμένοι κάδοι, στοιβαγμένοι, όπως – όπως, ακριβώς δίπλα στη λίμνη και εκατοντάδες καινούριοι κάδοι που παραλαμβάνει ο Δήμος.
Με μία πρώτη ματιά οι περισσότεροι κάδοι που προορίζονται για «πέταμα» είναι επισκευάσιμοι. Όμως, είναι πολιτική επιλογή να μην υπάρχει συνεργείο του Δήμου που θα ήταν σε θέση να επισκευάσει όχι μόνο κάδους, αλλά και άλλα μηχανήματα. Ένα συνεργείο που θα ήταν σοβαρή υποδομή για τον Δήμο και τις ανάγκες του.
Πολιτική επιλογή τα χρήματα έστω και αυτά που υπάρχουν να μην ξοδεύονται σε μισθούς και υποδομές προς όφελος όλης της κοινωνίας, αλλά για τα κέρδη επιχειρηματιών.
Επίσης, η περιβαλλοντική ευαισθησία και η αγάπη των στελεχών της Δημοτικής Αρχής είναι μόνο για τις τηλεοράσεις και τα «κούφια λόγια». Η εικόνα στο εργοτάξιο με τους εκατοντάδες κάδους δίπλα στη λίμνη φανερώνουν και αδιαφορία για την λίμνη και τα προβλήματά της.
Η οργάνωση συνεργείου-μηχανουργείου επισκευών με εξοπλισμό και εργατοτεχνικό προσωπικό όχι μόνο επιβάλλεται, αλλά συνιστά μια σοβαρή υποδομή για τις ανάγκες της πόλης και σήμερα αλλά και μακροπρόθεσμα.
Γιάννενα, 17/10/2014

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ
για την αντικαπιταλιστική ανατροπή



Νέα παραλαβή κάδων απορριμμάτων



Μπροστά νέα παραλαβή κάδων απορριμμάτων και πίσω μεταχειρισμένοι κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι είναι στοιβαγμένοι ακριβώς δίπλα στη λίμνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: