Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2010

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Το ΝΑΡ(Νέο Αριστερό Ρεύμα), η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση καθώς και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανακοινώνει πως στην περιοχή της Ηπείρου στηρίζει και συμμετέχει στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΗΠΕΙΡΟ με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νίκο Ζήκο.
Στο Δήμο Ιωαννίνων συμμετέχει και στηρίζει την ΔΡΑΣΥ(Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση) με επικεφαλής τον Στέφανο Σκοπούλη.
 Στο Δήμο Ζίτσας τη «Ριζοσπαστική Παρέμβαση στο Δήμο Ζίτσας», με επικεφαλής τον Ανδρέα Μπότσιο.
Στο Δήμο Ηγουμενίτσας το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Αγωνιστικής κίνησης Δήμου Ηγουμενίτσας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παύλο Αλέξίου.   
Στο Δήμο Πρέβεζας την «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Πρέβεζας» μια κίνηση που κατέρχεται χωρίς επικεφαλής ψηφοδελτίου, αλλά ως συλλλογικότητα ανοικτή σε όλους και όλες.
Ενώ στο Δήμο Λευκάδας συμμετέχουν και στηρίζουν την κίνηση Ανταρσία στην Λευκάδα με επικεφαλής τον Περικλή Χόρτη
Επίσης ανακοινώνεται πως σε συνεργασία και με άλλες συλλογικότητες της Αριστεράς καθώς και με ανένταχτους αγωνιστές το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρεμβαίνει σε 10 περιφέρειες. Πρόκειται για αντικαπιταλιστικά ψηφοδέλτια που αποτελούνται από αγωνιστές εργαζόμενους, άνεργους, αγρότες, νεολαίους, μετανάστες, που τοποθετούνται ξεκάθαρα ενάντια στην κυβέρνηση, το Μνημόνιο, την ΕΕ και το ΔΝΤ και καλούν τον λαό σε αγώνες για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής όχι μόνο στις κάλπες, αλλά κυρίως πριν και μετά τις εκλογές.

 
ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δημοσίευση σχολίου