Δευτέρα, Μαΐου 23, 2011

Καταγγελία ΑΡΠΗ Πρέβεζας..


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
             « ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πολιτών δήμου Πρέβεζας»
                                                   ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    Καταγγέλλουμε την ενέργεια "αγνώστων" να αφαιρέσουν τα πανό που είχαμε αναρτήσει έξω από την είσοδο του στρατοπέδου στην παραλία της Πρέβεζας, αλλά και στην είσοδο του στρατοπέδου του Αγίου Ανδρέα . Ποιοι είναι αυτοί που θορυβήθηκαν  από το περιεχόμενο των δυο πανό;  Ποιοι είναι αυτοί που ενοχλούνται από τη θέση μας να δοθούν αυτά τα δύο στρατόπεδα στους πολίτες της Πρέβεζας ως χώροι πρασίνου και άθλησης; Μήπως έχουν άλλα σχέδια γι' αυτούς τους δύο χώρους στην εξαιρετική τοποθεσία όπου βρίσκονται; Γιατί πρέπει για άλλη μια φορά να επικρατήσει η λογική της κωλυσιεργίας και της αναβλητικότητας όσον αφορά την αξιοποίησή τους ή το σενάριο του ξεπουλήματός τους  σε ιδιώτες και η εκμετάλλευσή τους με γνώμονα το επιχειρηματικό κέρδος;
   Η Πρέβεζα χάνοντας σταδιακά το παραδοσιακό της χρώμα μετατρέπεται  σε ένα αδιάφορο αστικό κέντρο την ώρα που πραγματικά η αξιοποίηση αυτών των δύο στρατοπέδων θα έδινε δύο εξαιρετικούς χώρους πρασίνου στους κατοίκους της  για άθληση ,ψυχαγωγία και αισθητική απόλαυση. Τους έχουν ανάγκη τα παιδιά για το παιχνίδι τους , οι ηλικιωμένοι για τον περίπατο και οι νέοι για τον αθλητισμό.
    Η Αριστερή Παρέμβαση θα κάνει τα πάντα και καλεί όλους τους πολίτες της Πρέβεζας να συστρατευτούν στον αγώνα απόδοσής τους στον Πρεβεζάνικο λαό. Αυτοί που έχουν άλλα σχέδια για όλους αυτούς τους χώρους θα μας βρουν απέναντί τους με δυναμισμό και αγωνιστικότητα .
                                                                                                                  ΜΑΗΣ  2011                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: