Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2011

ΑΥΤΗ Η 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΝΙΚΗΤΕΣ




Μια η λύση, ένας ο δρόμος, μια η προοπτική. Ή θα πνίξουμε στα νερά του Αιγαίου την κυβέρνηση, το μεσοπρόθεσμο, το ΔΝΤ, τους τροικανούς και την πρόθυμη  αντιπολίτευση  που συναινεί με την σφαγή του λαού ή θα μας πνίξουν την μιζέρια, στην φτώχια, στην εξαθλίωση, σε μια ζωή χωρίς προοπτική για μας και τα παιδιά μας.

Οι μαζικές διαδηλώσεις των σωματείων και των συνδικάτων, οι αγανακτισμένες  πλατειές, οι μορφές που παίρνει η λαϊκή οργή δείχνουν πως το μεσοπρόθεσμο, η κυβέρνηση των «Τσολάκογλου» δεν θα περάσει εύκολα την θανατική μας καταδίκη. Αντίθετα το σύνθημα «να φύγουν όλοι», να πέσει η κυβέρνηση της ΕΕ, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου μπορεί να γίνει πράξη, μπορεί το λαϊκό και εργατικό κίνημα να νικήσει ΤΩΡΑ 

Όλοι στις διαδηλώσεις, Όλοι στην 48ωρη πανεργατική απεργία με αιτήματα:

ü       ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ.
ü  ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
ü  ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΥΡΩΣΥΜΦΩΝΟ. ΔΙΑΛΥΣΗ-ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
ü  ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ü  ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ  ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ü  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ
ü  ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ- ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ü  Η ΒΙΑ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!    

ΔΡΑΣΥ- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: