Σάββατο, Ιουνίου 11, 2011

Κάτω τα ξερά σας από τους μετανάστες

Ναι επιτέλους να ένα πρόβλημα που λύθηκε(!!!!) σε αυτό το έρημο τόπο. Με αποφασιστικότητα -που αν την επιδείκνυε και για την αντιμετώπιση της φτώχειας και της ανεργίας θα έκανε θαύματα- το κράτος, οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και το τοπικό κράτος(Δήμος, περιφέρεια και τοπικοί παράγοντες που “στοιχηματίζουν” στο ρατσισμό ) γκρέμισαν τον καταυλισμό των μεταναστών.



Επιβεβαιώνοντας πως μόνο η καταστολή έχει μείνει σε αυτή την σάπια πολιτεία που “μαθαίνει” στην βία και στην βαρβαρότητα τους πολίτες της. Κτυπώντας αλύπητα τους πιο αδύνατους κρίκους, γλείφοντας και σκύβοντας το κεφάλι στους ισχυρούς, όπως είναι το ΔΝΤ και οι βιαστές του, η ΕΕ και τα τρωκτικά οι τροικανοί.

Φυσικά δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως έκαναν μια τρύπα στο νερό. Το πρόβλημα που έλυσαν(;;;)στην Ηγουμενίτσα θα μεταφερθεί λίγο παρακάτω, όπως μεταφέρθηκε από την Πάτρα στην Ηγουμενίτσα. Ή θα επανέρθει ακόμη δριμύτερο για να πάρει την «εκδίκηση» του από αυτή την ρατσιστική πολιτεία που εκπαιδεύει τους πολίτες της στην δουλικότητα και την αθλιότητα.

Και από μια άποψη δεν μπορεί να πράξει και διαφορετικά: Μπροστά στο μνημόνιο 2, μπροστά στην καταιγίδα που έρχεται, μόνο η υποταγή και οι «αποδιοπομπαίοι τράγοι» μπορούν να σώσουν την κυβέρνηση του ΔΝΤ, του κεφαλαίου και της ΕΕ. Ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο και την ακροδεξιά, την μόνη που συναινεί στο να βυθιστεί ο λαός στην εξαθλίωση.

Λύση υπάρχει: Είναι η εξασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών ζωής σε αυτούς που είναι θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων- που συμμετέχει και η Ελλάδα- και της καπιταλιστικής φτώχειας και εκμετάλλευσης.

Είναι η σύγκρουση με την πολιτική της ΕΕ και του Δουβλίνου 2. Η σύγκρουση με την πολιτική που απαγορεύει σε αυτούς τους εξαθλιωμένους ανθρώπους να πάνε στις άλλες χώρες της Δύσης. Επιμερίζοντας ένα πρόβλημα που κατά το πλείστον αυτοί δημιούργησαν με την ιμπεριαλιστική και νεοαποικιοκρατική τους πολιτική.

Όχι στο ρατσισμό και τον εκφασισμό

Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες, οι μετανάστες είναι τα ταξικά μας αδέρφια στο αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, την φτώχεια, τον πόλεμο και το κεφάλαιο.

Ανθρώπινες συνθήκες επιβίωσης.

Όχι στην ΕΕ και στο Δουβλίνο 2

Χαρτιά και δικαιώματα στους μετανάστες για να μπορούν να ταξιδεύουν παντού.
Άσυλο σε όσους διώκονται στις χώρες τους.

Πλήρη κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα σε όσους μένουν και εργάζονται στην χώρα μας.

ΔΡΑΣΥ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: