Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Δ.Ρ.Α.ΣΥ.



ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΡΑΣΥ 7.30 ΕΚΙ

Η ΔΡΑΣΥ συζητά και συμβάλλει αποφασιστικά στον ταξικό προσανατολισμό του λαϊκού ξεσηκωμού.

Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά στο σταυροδρόμι κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων.
Η άρχουσα τάξη και το πολιτικό της προσωπικό, τρομοκρατημένοι από τον γενικευμένο λαϊκό ξεσηκωμό, αναζητούν και αυτοσχεδιάζουν εναγωνίως λύσεις διάσωσης του σαθρού αστικού κοινωνικοπολιτικού συστήματος για την εκτόνωση της ραγδαία κλιμακούμενης εκρηκτικής λαϊκής οργής.

Τούτη την κρίσιμη στιγμή που ο λαός καταδυναστεύεται από την άγρια πολιτική που παρανοϊκά επιβάλλουν ΕΕ ΔΝΤ κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και από κοντά ΝΔ και ΛΑΟΣ, είναι ανάγκη να βγούμε δυναμικά στο προσκήνιο και με ασυμβίβαστους αγώνες να καθορίσουμε τον χαρακτήρα των πολιτικών εξελίξεων με βάση τα δικά του συμφέροντα.

Είναι η ώρα που το λαϊκό κίνημα ανοίγει δρόμους για την οριστική απαλλαγή του από τα δεσμά και τα βάσανα που του φορτώνει το σάπιο  καπιταλιστικό σύστημα με την βάναυση εκμετάλλευση του ανθρώπινου μόχθου.

Να μην φοβηθεί κανείς μας, να μην ενδώσουμε σε εκβιασμούς και σε ψευδοδιλλήματα, να μην παγιδευτούμε σε αστικά ιδεολογήματα, να εμπιστευτούμε τις ανεξάντλητες δικές μας δυνάμεις και με αισιοδοξία να  αναπτύξουμε τον οργανωμένο και ταξικά προσανατολισμένο αγώνα μας.

Οι πλατείες, οι δρόμοι, οι χώροι δουλειάς και οι συνοικίες μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν μετερίζια αγωνιστικής λαϊκής συσπείρωσης και οργάνωσης, κύτταρα συλλογικής έκφρασης και ανάπτυξης της νέας κοινωνικής αναγκαιότητας.

Η ΔΡΑΣΥ χαιρετίζει το λαϊκό ξεσηκωμό και συμμετέχει με κάθε τρόπο και με όλες της τις δυνάμεις ώστε τούτος ο αγώνας να στοχεύει στην συντριβή της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας που δυναστεύει τη ζωή μας.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας εντάσσεται και η ανοιχτή γενική της συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 7.30 στο εργατικό κέντρο της πόλης μας.

Από το βήμα αυτό η παράταξή μας θα κάνει δημόσιο απολογισμό για την δράση και τις θέσεις της κατά τη διάρκεια της εξάμηνης Καλλικρατικής τοπικής διοίκησης. Θα προσαρμόσει τις λειτουργίες και τα καθήκοντά της στις αυξημένες απαιτήσεις που η κρίσιμη πολιτική συγκυρία επιβάλλει.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους να συμμετέχουν μαζικά και ενεργά στη γενική συνέλευση της ΔΡΑΣΥ, να πλουτίσουν και να ενισχύσουν με τις ιδέες και την αγωνιστικό τους παλμό τον κρίσιμο μα λυτρωτικό αγώνα που δίνει σήμερα ο λαός μας .  

  17-06-11                                 Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: