Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ


Πότε θα κάνει ξαστεριά . Σύνταγμα 29 Ιούνη 2011 from //ΠαραλληλοΓράφος on Vimeo.

Δύο μέρες ύστερα απο την άγρια και βάρβαρη καταστολή του αγωνιζόμενου λαού, που συνιστά την επιβολή μιας κοινοβουλευτικής χούντας ΕΕ-ΔΝΤ- ΠΑΣΟΚ- ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, απαγορεύοντας δια ροπάλου και χημικών το δικαίωμα στην συγκέντρωση και στην διαμαρτυρία.

Μια μέρα απο την ουσιαστική απαγόρευση της πορείας τις 30 Ιούνη στα Ιωάννινα στην συνέχεια αυτών των αντιδημοκρατικών και κρατικοτρομοκρατικών που συνέβησαν στην Αθήνα, η αστυνομία του κεφαλαίου και της χούντας ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ συνέλαβε τους απεργούς του σ/μ DIA στα Ιωάννινα

Ο στόχος προφανής και ξεκάθαρος: Το κεφάλαιο, η κυβέρνηση, τα διεθνή αφεντικά μπροστά στην τεράστια και βαθιά κρίση υπερσυσσώρευσης-με αφορμή και αίτιο την κρίση χρέους- επιχειρούν να κτυπήσουν την εργατική τάξη, τα συνδικάτα, τον αγωνιζόμενο λαό, τα δικαιώματα τους και τις “πλατείες” που δίνουν λόγο στον εργαζόμενο λαό.

Έχουν οξύνει τον ταξικό πόλεμο απαιτώντας να γίνουμε δούλοι μες στην χώρα μας σκορπώντας τον φόβο, τρομοκρατώντας όσους αγωνίζονται και σηκώνουν κεφάλι και διεκδικούν τα δίκαια τους και την αξιοπρέπεια τους.

Όχι δεν πρέπει να τους περάσει και δεν θα τους περάσει.. Παρά την κρατική, παρακρατική και εργοδοτική τρομοκρατία, τον χημικό πόλεμο, παρά τον ανοικτό εκβιασμό ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία ο αγωνιζόμενος λαός, τα συνδικάτα και η εργατική τάξη καθώς και οι “πλατείες” δεν μάσησαν, δεν τρόμαξαν, δεν κιότεψαν..και ξαναβρίσκονται στις επάλξεις του αγώνα.
Άμεση στήριξη των αγώνων του λαού, των απεργιών της εργατικής τάξης, των απεργών του σ/μ DIA, άμεση ενίσχυση των “πλατειών” και των λαικών συνελεύσεων. Νίκη στον αγώνα των εργαζόμενων και των κτηνοτρόφων στην ΔΩΔΩΝΗ. Στηρίζουμε την κατάληψη του λιμανιού στην Ηγουμενίτσα απο τους κτηνοτρόφους και τους εργαζόμενους της ΔΩΔΩΝΗ την Δευτέρα 4 Ιούλη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Η νέα χούντα πρέπει να ανατραπεί και θα ανατραπεί.
Πτώση της κυβέρνησης, έξοδο απο την ΕΕ και το ΔΝΤ
Άμεση διαγραφή του χρέους
Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και στο ταμείο ανεργίας.
Μείωση του χρόνου εργασίας.


ΔΡΑΣΥ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: