Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2006

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


Η επιδρομή συνεχίζεται!!! Ένας ακόμη ελεύθερος χώρος, το πάρκο Κατσάρη μπήκε στο στόχο. Η δημαρχιακή αρχή του Ν. Γκόντα μετατρέπει το πάρκο Κατσάρη σε χώρο τραπεζοκαθισμάτων, μπαρ και νυκτερινών κέντρων αποκλείοντας τον από το πολίτη που δεν επιθυμεί να μετατραπεί σε πελάτης των μπαρ


Η δημοτική ριζοσπαστική αριστερή συσπείρωση καταγγέλλει την πολιτική που ονειρεύεται να μετατρέψει τα Γιάννενα σε μια πόλη όπου ανάπτυξη ισούται με μπαρ και παροχή κάθε είδους διασκέδασης. Όπου κάθε ελεύθερος χώρος και δημοτική περιούσια θα παραχωρείται στο κεφάλαιο με στόχο την κέρδος.

Εκτός των άλλων αυτού του τύπου οι αναπτυξιακές πολιτικές δεν οδηγούν σε δημιουργία σοβαρών και μόνιμων θέσεων εργασίας, αλλα σε απασχολησιμότητα και υπερεκμετάλλευση της νέων εργαζόμενων και των φοιτητών, αποπνέοντας ένα πολιτισμό της αρπαχτής , της φτήνιας και της κακογουστιάς. Σε ένα πολιτισμό που αξιολογεί τα πάντα με το κέρδος που φέρει και όχι με το πόσο ενισχύει τις ανθρώπινες σχέσεις και την σχέση ανθρώπου- φύσης.

Η δημοτική ριζοσπαστική αριστερή συσπείρωση δίνει υπόσχεση στους πολίτες και στους εργαζόμενους ότι θα αγωνιστεί μαζί με αυτούς για να μην μετατραπούν τα Γιάννενα σε ένα τεράστιο μπαρ και οι ελεύθεροι χώροι σε τραπεζοκαθίσματα.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 30 ΙΟΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: