Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2006

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


Ο Ν. Γκόντας, ο Α. Καχριμάνης, ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μήτσης και η κυβέρνηση της ΝΔ θεμελίωσαν την ιδιωτικοποίηση του Ξενία. Μια ιδιωτικοποίηση που πέρασε μέσα από την άγρια καταστολή του κινήματος που υπερασπίζεται τους ελευθέρους χώρους, όπως όλοι γνωρίζουμε!!!
Πρόκειται για μια πρόσκαιρη ψευδαίσθηση πύρρειας νίκης των δυνάμεων της οικονομικής αναρχίας, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της καταπάτησης κάθε συλλογικού κοινωνικού, δημοκρατικού και εργατικού δικαιώματος. Μια πύρρεια νίκη σε δικαστικό επίπεδο, και καθόλου πολιτικοκοινωνικό. Καθώς είναι βέβαιο πως ο αγώνας για τους ελεύθερους χώρους θα συνεχιστεί και ύστερα από τις εκλογές έτσι ώστε να αποδοθούν στους Γιαννιώτες σαν δημόσια αγαθά και όχι σαν εμπορεύματα.
Αυτή είναι και η αιτία που καθημερινά, οι αγωνιστές του Ξενία και της πλατείας δέχονται από τα φερέφωνα της εξουσίας την χλεύη, με στόχο την απονομιμοποιήση τους στα μάτια των σκεπτόμενων Γιαννιωτών, υποτιμώντας την νοημοσύνη των τελευταίων.
Για αυτό το λογο στις εκλογές του Οκτωβρίου είναι αναγκαιότητα να μαυρίσουμε το δήμαρχο και τον νομάρχη των ιδιωτικοποιήσεων των ελευθέρων χώρων, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιούσιας, της βίας, της καταστολής και των τραμπούκων. Να ρίξουμε μαύρο στην κυβέρνηση του κεφαλαίου, της ανεργίας και της φτώχειας, να μαυρίσουμε τις δυνάμεις που συμβιβάζονται και ανέχονται αυτή την κατάσταση, προσπαθώντας να την διαχειριστούν, ενισχύοντας τις δυνάμεις της κινηματικής, ριζοσπαστικής και ανυπότακτης αριστεράς. Τις δυνάμεις της ΔΡΑΣΥ-ΝΟΡΑΣΥ.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 10/7/06

Δεν υπάρχουν σχόλια: