Τρίτη, Μαρτίου 01, 2011

ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ


Χαιρετίζουμε τους αγώνες των συμβασιούχων της ΑΔΕΙ που ζητάνε το βασικό, να έχουν δουλεία για να θρέψουν τα παιδιά τους και να πληρώνουν τα χρέη τους για να μην τους τα παίρνουν οι τράπεζες.

Οι δυνάμεις της ΔΡΑΣΥ και της ΑΡΠΗ, από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των συμβασιούχων. Χαιρετίζουμε που και άλλες δυνάμεις κατανοούν την αναγκαιότητα να βρεθούν στο πλευρό τους. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που μπορεί να διαμορφώσει ένα διαφορετικό σκηνικό ταξικής αλληλεγγύης.


Θα καλέσουμε την δημοτική αρχή να σταματήσει τις κινήσεις εκφοβισμού και να βρει μια λύση για το πρόβλημα, υπάρχει λύση και το δίνει ο Δήμος Πετρούπολης. Φυσικά υπάρχει το ζήτημα της πληρωμής, μόνο που αυτό είναι στα χέρια του εργατικού κινήματος να το διεκδικήσει με αγωνιστικό και ταξικό τρόπο και να το κερδίσει, γιατί μπορούμε να έχουμε νίκες. Ας μην ξεχνάμε την νίκη των μεταναστών από την Σενεγάλη.

Καλούμε την διοίκηση του εργατικού κέντρου, να πάρει άμεσες μαχητικές και αγωνιστικές πρωτοβουλίες. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και γενικευμένο: Έκτός από τους συμβασιούχους του Δήμου, χαρακτηριστικά παραδείγματα απλήρωτων εργαζόμενων είναι αυτοί του «Καριπίδη», του «Γιανετά», του κέντρου νεότητας στη Κόνιτσα.. και ο κατάλογος όλο και διευρύνεται..

ΔΡΑΣΥ-ΑΡΠΗ     

Δεν υπάρχουν σχόλια: