Τρίτη, Φεβρουαρίου 01, 2011

Η ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ άρχισε!!!!!



Σεκιούριτι στη ΔΩΔΩΝΗ
Η διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗΣ, διορισμένη από την κυβέρνηση της τρόικας και του ΔΝΤ και επιφορτισμένη με την αποστολή του ξεπουλήματος της επιχείρησης, εξακολουθεί να προκαλεί τους παραγωγούς, τους εργαζόμενους και τον λαό της Ηπείρου. Η ανάθεση της φύλαξης του εργοστασίου σε ιδιωτική εταιρεία, αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την ιδιωτικοποίηση της μεγαλύτερης συνεταιριστικής επιχείρησης της χώρας.

Η κάλυψη των αναγκών φύλαξης με «συμβάσεις έργου» αντί για μονιμοποίηση των συμβασιούχων και προσλήψεις νέων εργαζόμενων, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της διοίκησης: Φέρνει σεκιουριτάδες, που θα λειτουργούν σαν ιδιωτικός κατασταλτικός μηχανισμός απέναντι στον «εσωτερικό εχθρό», είτε αυτός είναι οι αγωνιζόμενοι κτηνοτρόφοι, είτε οι εργαζόμενοι.
Η κινήσεις της διοίκησης, τα δημοσιεύματα για τους Κινέζους επενδυτές, όπως και η τοποθέτηση του Β. Αργύρη στο περιφερειακό συμβούλιο πως «με οποιοδήποτε καθεστώς υπάρχει στην ΔΩΔΩΝΗ ο σταθμός στο Καστρί πρέπει να λειτουργεί», αποκαλύπτουν το διαφαινόμενο σχέδιο της ιδιωτικοποίησης της ΔΩΔΩΝΗΣ. Καλούμε σε αγωνιστική εγρήγορση τους εργαζόμενους, τους κτηνοτρόφους και το λαό της περιοχής.
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ
  • ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ



ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο  

Δεν υπάρχουν σχόλια: