Τρίτη, Φεβρουαρίου 01, 2011

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ


Το έργο το χουμε ΞΑΝΑΔΕΙ. Πρώτα διασπείρουν φήμες για ζημιές, ύστερα κάνουν την εμφάνιση τους παντού προκλητικά, απαγορεύοντας ουσιαστικά την πορεία και ύστερα την διαλύουν για να δείξουν πια είναι τα αφεντικά.
 Α και στο τέλος βγαίνουν οι δημοτικοί άρχοντες, όπως ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας  και δίνουν συγχαρητήρια στην αστυνομία πως δεν άνοιξε ρουθούνι.
Αυτό το έργο παίχτηκε και  στην Ηγουμενίτσα το Σαββάτο 29 Ιανουαρίου στην δυναμική και περιφρουρούμενη αντιρατσιστική πορεία αλληλεγγύης.   Οι δυνάμεις καταστολής και τα πολιτικά αφεντικά τους, η κυβέρνηση σε μια επίδειξη εκφοβισμού των αγωνιζόμενων πολιτών, εργαζόμενων και μεταναστών διάλυσε με ξύλο, χειροβομβίδες κρότου και λάμψης και χημικά την πορεία.
]Το  αποτέλεσμα της κατασταλτικής κρατικο/τρομοκρατικής μανίας:  10 προσαγωγές και αρκετοί τραυματισμοί(3   άτομα με  θλαστικά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 1 άτομο με ρήξη μηνίσκου, 1 με εξάρθρωση ώμου, ενώ  αρκετοί είχαν αλλεργίες και τσούξιμο στα μάτια από τα δακρυγόνα).
Καταγγέλλουμε την τρομοκρατία της κυβέρνησης- ΔΝΤ-ΕΕ..Τους επισημάνουμε πως την λαϊκή οργή που διογκώνεται δεν την σταματάνε τα ματ, τα  κλομπς και χημικά.. Απεναντίας αυτή θα βρίσκει τις οργανωμένες μορφές της για να επιβάλει το δίκαιο της..
Άλλωστε ο δρόμος της Τυνησίας και της Αιγύπτου δείχνουν τον δρόμο που θα ακολουθήσουν και οι Έλληνες εργαζόμενοι     

ΔΡΑΣΥ- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: