Τρίτη, Μαρτίου 18, 2014

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους ΑμεΑ

Με τι είδους ανθρωποφάγα κριτήρια το πνευματικό κέντρο Ιωαννίνων  διάλεξε να κάνει  κάποιους εργαζόμενους ΑμεΑ αορίστου χρόνου ενώ δεν έπραξε το ίδιο και για τους υπόλοιπους;;  Σε μια εποχή που τα ΑμεΑ κτυπιούνται από όλες τις πλευρές, ΙΚΑ, φάρμακα, γιατροί, ΚΕΠΑ. Απόρροια τόσο της κρίσης, όσο και της σουπερ ανάλγητης πολιτικής της κυβέρνησης αλλά και του τοπικού κράτους.
Δεν με ενδιαφέρει με ποιο τρόπο μπήκαν στην εργασία, αν είχαν ή δεν είχαν «μπάρμπα στην Κορώνη», ή αν έχουν προσόντα να μείνουν,  με ενδιαφέρει πρώτιστα ο δήμος, η περιφέρεια  και η πολιτεία να εξασφαλίσουν σε όλα τα ΑμεΑ μια αξιοπρεπή εργασία και ζωή.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη δημοτική  αρχή με απολύσεις ξεκίνησε, με απολύσεις τελειώνει, αλλά ούτε και η παράταξη του Νίκου Γκόντα δικαιούται να μιλάει. Με την πελατειακή πολιτικής  λογική άφησε ακάλυπτους τους εργαζόμενους, είτε είναι ΑμεΑ, είτε όχι. Φυσικά και οι δυο δημοτικές αρχές δεν έπραξαν τίποτε, μα τίποτε, έτσι ώστε η πόλη και τα δημόσια κτήρια να γίνουν προσβάσιμα στα ΑμεΑ.   Εύγε και πάλι εύγε!!!!!
Δημοτική αρχή και αντιπολίτευση να πάψουν να παίζουν με τις ανάγκες και τις ζωές των εργαζόμενων, ειδικά αν αυτοί είναι ΑμεΑ. Είναι υποχρέωση, είναι καθήκον  της Δημοτικής αρχής να μετατρέψει όλες τις συμβάσεις των εργαζόμενων ΑμεΑ σε αορίστου χρόνου, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…
  Δημήτρης Αργυρός 
Οργανωτικός γραμματέας του σωματείου αναπήρων νομού Ιωαννίνων- Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Αριστερής Παρέμβασης στα Γιάννενα για την Αντικαπιταλιστική ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: