Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2011

Για τον επιβατικό σταθμό του ΚΤΕΛ


Δυσάρεστη κατάπληξη προκάλεσαν οι απαράδεκτες και θρασύτατες δηλώσεις του προέδρου του ΚΤΕΛ σε τοπικό κανάλι. Λίγο πολύ και δίχως να κοκκινίζει, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ μας δήλωσε πως τόσα χρόνια το ΚΤΕΛ λειτουργούσε δίχως άδεια, πως σχεδόν όλα τα ΚΤΕΛ λειτουργούν δίχως άδεια, άρα και το ΚΤΕΛ στην Παπανδρέου θα συνεχίζει να λειτουργεί εκεί, σαν να μην άλλαξε τίποτε, για μακρό ακόμη χρονικό διάστημα.. Δηλαδή να λειτουργεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ, παρά και ενάντια στις αποφάσεις του ΣτΕ.

Ποιες αλήθεια είναι οι πλάτες που καλύπτουν το θράσος του προέδρου του ΚΤΕΛ, ποιες δυνάμεις ακόμη στηρίζουν τις παρανομίες του; Τι έχει να πει ο περιφερειάρχης, ο οποίος κάνει μέτωπο για να κτίζονται τα πάντα πιο εύκολα και ΠΑΝΤΟΥ, ακόμη και στις περιοχές NATURA; Στηρίζει ακόμη το συνεταίρο του;;; Ας μην ξεχνάμε πως ο κ. Καχριμάνης έχει τεράστιες πολιτικές και όχι μόνο ευθύνες ως Νομάρχης για το ΚΤΕΛ στην Παπανδρέου. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Αργύρη που είχε καλύψει πολιτικά τις ανομίες της μεταφοράς του ΚΤΕΛ στην Παπανδρέου.
Κύριε Δήμαρχε ελπίζουμε τα περί νομιμότητας να μην ισχύουν μόνο για τις 150 πεινασμένες οικογένειες των συμβασιούχων το Δήμου, αλλά και για τις εμφανώς και με την βούλα του ΣτΕ παράνομες πράξεις του ΚΤΕΛ. Ελπίζουμε, μόλις καθαρογράφει, η απόφαση του ΣτΕ να εφαρμοσθεί άμεσα. Εκτός κι αν ο εισαγγελέας και η αστυνομία επεμβαίνουν μόνον όταν «απειλούνται» τα συμφέροντα των –όποιων- επιχειρηματιών από τους αγωνιζόμενους πολίτες που διεκδικούν μια ανθρώπινη ζωή…
Διαφορετικά θα αναρωτηθούμε για το ποιος κυβερνά αυτή την πόλη και για το αν οι αποφάσεις έστω και αυτής της αστικής δικαιοσύνης αντιμετωπίζουν το ίδιο όλους τους πολίτες.
    Άμεση μεταφορά του ΚΤΕΛ στην νέα περιοχή που προβλέπει το χωροταξικό σχέδιο του Δήμου με ευθύνη της Δημοτικής αρχής και με έξοδα της διοίκησης.
    Μείωση των εισιτηρίων στα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία.
    Δωρεάν μεταφορά των επιβατών από την πόλη στο χώρο του επιβατικού σταθμού και αντίστροφα
Καλούμε τους πολίτες σε επαγρύπνηση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.
Δ.Ρ.Α.ΣΥ. - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: