Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014

Με τους εργαζόμενους του Δήμου ιωαννιτών

Εντόνη οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις των εργαζόμενων του δήμου Ιωαννιτών από την συνεχιζόμενη λιτότητα και την αντεργατική λαίλαπα των μνημονιακών  κυβερνήσεων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΕ.

Αυτή την εικόνα συνάντησαν τα κλιμάκια της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην Ήπειρο με υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο τον ΝΙΚΟ ΖΗΚΟ και της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στα Γιάννενα για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή με τον υποψήφιο δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΤΣΟΥΡΑ που επισκέφτηκαν τους εργαζόμενους του Δήμου Ιωαννιτών.

Στους εργαζόμενους τονίστηκε πως δεν έχουν να περιμένουν τίποτε ούτε από τους κυβερνώντες, ούτε από τα τοπικά παρακλάδια τους,  τους μνημονιακούς δημάρχους και περιφερειάρχες.. Με την ψήφο και τους αγώνες τους οι εργαζόμενοι μπορούν να βάλουν φρένο σε αυτούς που τους καταστρέφουν την ζωή και το μέλλον των παιδιών τους.    

Για αυτό το λόγο τα μέλη και οι υποψήφιοι της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην Ήπειρο και της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στα Γιάννενα για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή  κάλεσαν τους εργαζόμενους να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων, ψηφοδέλτια λαϊκών αγωνιστών που βρίσκονται μπροστάρηδες στους αγώνες.

Ιωάννινα 7/5/2014

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: