Πέμπτη, Μαΐου 15, 2014

Όχι στην απαγόρευση διακίνησης των ιδεώνΕμείς το ξέραμε από την αρχή, προειδοποιούσαμε και αγωνιστήκαμε εναντίον τους. Οι ιδιοκτήτες της ΔΩΔΩΝΗΣ, αφού πήραν την εταιρία με τις πλάτες Καχριμάνη, Αργύρη και λοιπών κυβερνητικών, της ΔΗΜΑΡ και του ΛΑΟΣ πιο πριν, τώρα δεν επιτρέπουν τη διακίνηση ιδεών και απόψεων στο εργοστάσιο.
Σήμερα  το πρωί, απαγόρεψαν την είσοδο στα κλιμάκια της Αριστερής Παρέμβασης στα Γιάννενα για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, που βρέθηκαν εκεί στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας τους. Τους απαγόρευσαν με το έτσι θέλω, όπως με τη σύμμαχη κυβέρνησή τους έδειραν τους κτηνοτρόφους με τα ΜΑΤ το καλοκαίρι.
Με το έτσι θέλω, που πήραν την εταιρία κοψοχρονιά και δεν πληρώνουν τους παραγωγούς τώρα.
Με το έτσι θέλω, όπως τους είπαν ότι το να πληρώνονται τακτικά για το γάλα που παραδίδουν είναι «εθιμικό».
 Οι ιδιώτες αγοραστές της εταιρίας, «κολλητοί» των πρωθυπουργικών γραφείων, συνεργάτες της τοπικής ΝΔ, εντεταλμένοι του Βενιζέλου και των δημαρίτικων «υπεύθυνων» αποφάσεων που μας έφτασαν εδώ σήμερα, συμπεριφέρονται σαν φεουδάρχες.
Ας το πάρουν χαμπάρι: ΔΕΝ είναι δικιά τους η ΔΩΔΩΝΗ.
Να εξοφληθούν άμεσα οι παραγωγοί. Να φύγουν οι «ιδιοκτήτες» χωρίς αποζημίωση, να περάσει η ΔΩΔΩΝΗ στα χέρια των παραγωγών με κρατική στήριξη.
 Στην Ήπειρο, οι φεουδάρχες δεν έχουν θέση!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή
Δημοσίευση σχολίου