Πέμπτη, Μαΐου 22, 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

των σχημάτων:
           ''ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ'' και

          ''ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ για την   αντικαπιταλιστική ανατροπή''


Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες αγωνιστές που ενίσχυσαν τους συνδυασμούς της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην Ήπειρο και στα Γιάννενα. Η παρέμβαση των συνδυασμών μας και το μήνυμά μας για ασυμβίβαστη αντικαπιταλιστική πάλη βρήκε ανταπόκριση σε σεβαστό αριθμό εργαζόμενων, ανέργων, φτωχομεσαίων αγροτών, νέων ανθρώπων αυξάνοντας την εκλογική μας δύναμη στις περιφερειακές εκλογές και βάζοντας βάσεις για πιο ουσιαστική παρέμβαση στα προβλήματα του Δήμου Ιωαννιτών.

Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας βρίσκονται αντιμέτωπες δύο δημοτικές παρατάξεις που έχουν τεράστιες ευθύνες για την όξυνση των προβλημάτων της πόλης και των εργαζομένων. Τόσο η παράταξη του Γκόντα  όσο και η παράταξη του Μπέγκα είναι οι τοπικοί εκφραστές της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.
Τα ψηφοδέλτια που αντιμάχονται στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στηρίζονται από επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εκμεταλλευόμενοι τον υδάτινο πλούτο της περιοχής, μεγάλες δημόσιες εκτάσεις που διαθέτει η πόλη μας (στρατόπεδο βελισσαρίου, παραλίμνια περιοχή κ.α.), καθώς και τα νέα σχέδια για ιδιωτικοποιήσεις βασικών τομέων του Δήμου, όπως η διαχείριση και ο έλεγχος των απορριμμάτων.
Τα ψηφοδέλτια του Γκόντα και του Μπέγκα δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι της περιοχής μας όχι μόνο δεν πρέπει να στηρίξουν κανένα από τα δύο ψηφοδέλτια αυτά, αλλά πρέπει να ετοιμάζονται για τους νέους αγώνες που πρέπει να οργανωθούν για να ματαιώσουν αυτές τις επιδιώξεις.
Την Κυριακή 25 Μάη στηρίζουμε την προοπτική της αντικαπιταλιστικής ανατροπής για την χώρα μας και τους εργαζόμενους.
Ιωάννινα 19/5/2014
Στηρίζουμε - Ψηφίζουμε το ευρωψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: