Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2010

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΠΑΣΟΚ


Σήμερα κατά την διάρκεια της παρέλασης, σε ένα κλίμα πρωτοφανέρωτης αστυνομοκρατίας, η χούντα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΕΕ συνέλαβε 8 μέλη του συλλόγου των υλικών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Το έγκλημα των φοιτητών;; Είχαν σηκώσει πανό διαμαρτυρίας για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα...!!!! Τους συνέλαβαν γιατί είπαν ΟΧΙ στην απαξίωση των σπουδών τους, γιατί είπαν ΟΧΙ στον μέλλον τους.

Αυτή είναι η δημοκρατία του ΔΝΤ και της ΕΕ , αυτός είναι ο σοσιαλισμός του ΠΑΣΟΚ..Καταστολή κάθε διαμαρτυρίας...

Αυτό το κράτος του φόβου, του τρόμου, της αστυνομοκρατίας. Το κράτος και το σύστημα της βίαιης καταστολής που απαλλοτριώνει κάθε δικαίωμα, επαγγελματικό, κοινωνικό, εργατικό πρέπει να ανατραπεί και θα ανατραπεί.

Οι στιγμές για τον Ελληνικό λαό είναι κρίσιμες. Είναι καθήκον κάθε 
Δημοκράτη πολίτη, κάθε κοινωνικής και πολιτικής συλλογικότητας να πει ΟΧΙ στην αστυνομοκρατία, στην κρατική καταστολή, στην απαξίωση της δημοκρατίας. Στην ποινικοποίηση του δικαιώματος στην αντίσταση, στην αποδόμηση των εργατικών, κοινωνικών δικαιωμάτων.

Στις 7 Νοέμβρη μαυρίζουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που στέλνει ματ και αστυνομία σε διαδηλωτές και φοιτητές. Τα κόμματα του κεφαλαίου και του ευρωμονόδρομου.

Στηρίζουμε-ψηφίζουμε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο – ΔΡΑΣΥ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο- ΔΡΑΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: