Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

Για το διάγγελμα Παπανδρέου: ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ

Εξαρχής είχαμε τονίσει το κρίσιμο και καθοριστικό πολιτικό χαρακτήρα  των τοπικών, δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Ο τοπικός ελεγκτής  της χούντας του ΔΝΤ-ΕΕ, ο πρωθυπουργός της πλέον κυνικής και αντιλαϊκής κυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών βλέποντας τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων αποπειράται να πολώσει το κλίμα βάζοντας ψευδοδιλλήματα στο Ελληνικό λαό.
 Ή αυτός και η κυβέρνηση του μνημονίου ή το χάος, η ακυβερνησία και η χρεοκοπία. Δεν μπορούμε πάρα να του πούμε ευγενικά στο καλό και από αύριο το πρωί μάλιστα , για να μην του πούμε στα τσακίδια και αυτός και η κουστωδία του μνημονίου και του ΔΝΤ.  Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους υπόλοιπους διαχειριστές είτε μιλάνε στο όνομα του μνημονίου, είτε κρύβουν με τον αντιπολιτευτικό τους λόγο τις πραγματικές τους προθέσεις.     
Καλύτερα ακυβερνησία παρά πείνα, ανεργία και εξαθλίωση και ο λαός, οι οργανωμένες δυνάμεις της εργατικής τάξεις μπορούν να βάλουν  σε τάξη το κωλοχανείο που αφήνουν πίσω τους οι πολιτικές του κεφαλαίου και των πολιτικών που τόσα χρόνια έκτρεφαν.
Δεν τους έχουμε ανάγκη, δεν τους χρειαζόμαστε, μπορούμε να οργανώσουμε την ζωή μας συλλογικά και δημοκρατικά με βάση τις δικές μας ανάγκες και όχι τις ανάγκες του κεφαλαίου και των διαχειριστών του.
Φυσικά δεν έχουμε την αυταπάτη πως ο κυνικός εκπρόσωπός του ΔΝΤ-ΗΠΑ-ΕΕ και Ελληνικού κεφαλαίου και η συμμορία του, καθώς και αυτοί που θα θέλουν να τον αντικαταστήσουν θα μας κάνουν την χάρη και θα φύγουν.
Θα πρέπει να τους διώξουμε με αγώνες, διαδηλώσεις, απεργίες.   Θα πρέπει στις 7 Νοέμβρη να μαυρίσουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καθώς και τα κόμματα που στηρίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την χούντα του ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ. Θα πρέπει να υπερψηφιστούν  τα μαχητικά αριστερά, ανατρεπτικά, αντικαπιταλιστικά ψηφοδέλτια.  Θα πρέπει να υπερψηφιστεί η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο και η ΔΡΑΣΥ

Ιωάννινα 26/10/10
           
ΔΡΑΣΥ- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: