Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2010

Δ.Ρ.Α.ΣΥ - ΑΡ.ΠΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

Στα πλαίσια του προγράμματος συνάντησης με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ιωαννίνων μέλη και φίλοι των κινήσεων Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση Δ.Ρ.Α.ΣΥ και Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο ΑΡ.ΠΗ επισκέφθηκαν τη εβδομάδα που πέρασε τις οδούς: Μ. Αγγέλου, Πυρσινέλλα, Πλατεία Πάργης, Χ. Τρικούπη, 28ης Οκτωβρίου, Κοραή, Ν Ζέρβα, Καποδίστρίου. Και τις κοινότητες: Πεδινή, Μπιζάνι, Αμπελιά, Μανωλιάσσα,  Μπάφρα, Καισάρεια, Κατσικά, Λιγκιάδες, Μάρμαρα, Μουζακαίους, Βουτσαρά, Κούρεντα, Γρανίτσα, Πετσάλι, Ροδοτόπι. 
 
Οι κάτοικοι στις συναντήσεις τους με τα κλιμάκια των κινήσεων εκδηλώνουν την βαθιά τους ανησυχία για τα απάνθρωπα μέτρα που τους επιβάλλονται, ανησυχούν και επιζητούν συζήτηση πάνω στα αίτια και το χαρακτήρα της σαρωτικής αντιλαϊκής επιδρομής, που εκπορεύεται από τα διεθνή επιτελικά κέντρα του πολυεθνικού κεφαλαίου, διατυπώνεται από τις κατά περίπτωση τρόικες  και που στη χώρα μας υπηρετείται με περίσσιο ζήλο από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. 

Ο σκληρά δοκιμαζόμενος λαός, αγανακτισμένος από την κατεδάφιση κοινωνικών, οικονομικών και πολιτιστικών κατακτήσεων δεκάδων ετών, ανησυχεί και συλλογίζεται τρόπους απόκρουσης της αντιλαϊκής επιδρομής και ακύρωσης στην πράξη τα απάνθρωπων μέτρων που του έχουν επιβληθεί.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζονται για τις ευθύνες των ηγεσιών των πολιτικών δυνάμεων της αριστεράς, των εργατικών συνδικάτων και άλλων πολιτικών σχηματισμών, που με τις πολιτικές τους ανεπάρκειες, τις ρεφορμιστικές αυταπάτες, τους γραφειοκρατικούς ηγεμονισμούς και τους ιδεολογικούς εκφυλισμούς συνέβαλαν στο οργανωτικό κατακερματισμό της αριστεράς αποδυναμώνοντας σημαντικά τα μετερίζια των ταξικών αγώνων. 

Οι κινήσεις μας ΔΡΑΣΥ - ΑΡΠΗ ενισχυμένες από την θετική αποδοχή των πολιτικών μας θέσεων και των αγωνιστικών μας πρακτικών θα συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση και δυναμική τον εκλογικό αγώνα διακινώντας και εκλαϊκεύοντας τις πολιτικές μας ιδέες για τα ειδικότερα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας αλλά και τα γενικότερα της χώρας.

Φιλοδοξία μας είναι στην μάχη αυτή να συναντηθούμε με όσους γίνεται περισσότερους πολίτες. Να ανταλλάξουμε πολιτικούς προβληματισμούς.  Να βρούμε κοινά σημεία πολιτικών θέσεων και να σμίξουμε αγωνιστικά μαζί τους στην μάχη των εκλογών, γεγονός που θα συμβάλλει στην δημιουργία ουσιαστικών προϋποθέσεων προώθησης και ανάπτυξης της ενότητας των δυνάμεων της αριστεράς με στόχο την συγκρότηση ενός παλλαϊκού επαναστατικού μετώπου ικανού να αντιπαλέψει ανατρεπτικά τις νεοαποικιακές επιδρομές του καπιταλισμού και να ανοίξει έτσι τον δρόμο για την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής κοινωνίας.

Δ.Ρ.Α.ΣΥ     ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
             ΑΡ.ΠΗ                ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: