Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΠΟ.




Καταγγέλλουμε τα ένοπλα τάγματα εφόδου της Χούντας του ΔΝΤ-ΕΕ που εφόρμησαν μέσα στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης κτυπώντας βάναυσα απεργούς συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού και δημοσιογράφους που κάλυπταν την απεργιακή κινητοποίηση.
Τα ένοπλα τάγματα εφόδου της κατοχικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όμοια με αυτά των γερμανοτσολιάδων της κατοχής δεν σεβάστηκαν ούτε τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης- παγκόσμιο σύμβολο της πολιτισμικής κληρονομίας - για να κτυπήσουν με μανία και βαναυσότητα τους απεργούς.
Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ενέργεια της χούντας του ΔΝΤ-ΕΕ-κυβέρνησης-κεφαλαίου αποτελεί πρόκληση για το εργατικό κίνημα για τους αγώνες και τα δικαιώματα του. . Επίσης αποτελεί πρόκληση για το σύνολο του Ελληνικού λαού για την ασέβεια απέναντι στην πολιτιστική κληρονομία μας. Πολιτιστική κληρονομία που αποτελεί λίκνο του παγκόσμιου δημοκρατικού πνεύματος και πολιτισμού.
Μια ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ενέργεια που θα πρέπει άμεσα να απαντηθεί με μαχητικούς εργατικούς αγώνες και απεργίες. Απέναντι στην καταστολή του κεφαλαίου και του κράτους, απέναντι στις ένοπλες ορδές της ΕΕ-ΔΝΤ-ΟΝΕ-ΣΕΒ απαντάμε με ανυπακοή, λαϊκή αντίσταση, εργατική εξέγερση και ανατροπή
Ιωάννινα 14/10/10

ΔΡΑΣΥ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: