Τρίτη, Σεπτεμβρίου 07, 2010

Η ΔΡΑΣΥ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ



Την Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη στις 7, 30 το βράδυ στη αίθουσα της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης στην στοά Σάρκα,

όλοι εμείς, που παραδέρνουμε στην δύνη της λυσσαλέας επίθεσης που εξαπέλυσαν τα διεθνή και ντόπια κέντρα της ολιγαρχίας του πλούτου, καλούμαστε να συναντηθούμε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε ένα πολιτικό πλαίσιο ιδεών, αρχών και αξιών που θα καθοδηγεί τον αγώνα μας ενάντια στην τρόικα - του διεθνούς νομισματικού ταμείου -  της Ευρωπαϊκής ένωσης - και της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, που βάλθηκαν να γυρίσουν την ανθρωπότητα πίσω στα δύστυχα χρόνια της μεσαιωνικής βαρβαρότητας.
Οι αχρείοι έχουν χάσει ακόμη και αυτό το μέτρο της κεφαλαιοκρατικής ιδεολογίας και συμπεριφέρονται ως  άφρονες οπαδοί της δουλοκτητικής εποχής. 

Όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα στην δουλειά, στην μόρφωση, την υγεία, τον πολιτισμό, την δικαιοσύνη και οραματιζόμαστε μια κοινωνία στην υπηρεσία του άνθρωπου και των αναγκών του καλούμαστε να πυκνώσουμε και να αναπτύξουμε τους αγώνες μας ενάντια στην αντιλαϊκή πλημμυρίδα των γκεμπελίσκων του καπιταλιστικού συστήματος που λεηλατούν την ζωή μας και που πάνω στην τρέλα της αισχροκερδικής των υστερίας βάζουν σε κίνδυνο ακόμη και το μέλλον του πλανήτη.  

Συναγωνιστές/στριες στις 8 Σεπτέμβρη  χαράζουμε πολιτική ενάντια σε όσους ευθύνονται για την κατάντια αυτού του τόπου. Την Τρόικα, τις κυβερνήσεις Π.Α.Σ.Ο.Κ. Ν.Δ. το συνοδοιπόρο Λ.Α.Ο.Σ, τις τοπικές εξουσίες των Δήμων και της Νομαρχίας που λειτούργησαν ως το βαρύ, μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας. Αποκαλύπτουμε και αντιπαλεύουμε τον Καλλικράτη γνήσιο τέκνο του Καποδίστρια που ερήμωσε την ύπαιθρο, διέσπασε τον κοινωνικό ιστό της παραγωγικής υπαίθρου και εξέθρεψε το απάνθρωπο αστικό υδροκεφαλισμό.

Η συνέλευση θα αναδείξει επικεφαλής και ψηφοδέλτιο που θα συντονίζει την εκλογική μάχη που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του γενικότερου αγώνα των ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας για μια κοινωνία απαλλαγμένη από τον βραχνά της εκμετάλλευσης,  το άγχος, την αβεβαιότητα, την ανεργία, την στέρηση, την πείνα.

Η ΔΡΑΣΥ θεωρεί πως η ενεργή συμμετοχή στις εργασίες της προεκλογικής μας συνάντησης, όλων όσων δοκιμάζονται, ανησυχούν, και αντιστέκονται στην βάναυση επιδρομή της παγκόσμιας κεφαλαιοκρατικής αντίδρασης, με προσωπείο την τρόικα και πολιτικό φιρμάνι το επαχθές μνημόνιο, θα συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχία της αγωνιστικής παρέμβασης της δημοτικής μας παράταξης  στην κρίσιμη μάχη των εκλογών.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: