Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30, 2010

Δελτίο τύπου απάντηση σε δημοσίευμα των Νέων Αγώνων


Αγαπητή  εφημερίδα, αγαπητέ συντάκτη Χρήστο Καζάκο, σε  άρθρο σας την Τρίτη    28 Σεπτέμβριος 2010 για την υποψηφιότητα του Νίκου Ζήκου και  της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην Ήπειρο  αναφέρετε επί λέξει:  «Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο (από το χώρο του Ν.Α.Ρ και άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς) έχει ανακοινώσει προ πολλού την κάθοδο της στις περιφερειακές εκλογές με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Νίκο Ζήκο. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία της, είτε με παρουσίαση ψηφοδελτίου, είτε με το πρόγραμμα της».

Αγαπητέ συντάκτη και εφημερίδα. Έχετε κάθε δικαίωμα να πιστεύεται οτιδήποτε και αν θέλετε για την υποψηφιότητα της Αριστερής Παρέμβασης, όπως και να υποστηρίζεται οποιοδήποτε υποψήφιο Περιφερειάρχη και Δήμαρχο, αλλά νομίζουμε πως είναι δεοντολογικό ατόπημα να μην ενημερώσετε σωστά το αναγνωστικό κοινό.

Η Αριστερή Παρέμβαση έχει εδώ και πολλή καιρό παρουσιάσει την διακήρυξη  της- έχετε ενημερωθεί  σχετικά για αυτό με δελτίο τύπου- και έχει ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος από το ψηφοδέλτιο της σε όλη την Ήπειρο και ιδιαίτερα στα Γιάννενα και πάλι έχετε ενημερωθεί σχετικά με δελτία τύπου. Παράλληλα σας ενημερώνουμε πως η  διακήρυξη και το ψηφοδέλτιο  έχει ήδη μοιραστεί σε κάθε γωνιά της Ηπείρου

Θα επιθυμούσαμε να επανορθώσετε δημοσιεύοντας τον εν λόγο δελτίο τύπου και σας παρακαλούμε να είστε πιο προσεκτικοί και αντικειμενικοί στα επόμενα ρεπορτάζ που θα αφορούν την Αριστερή Παρέμβαση.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και τον τόσο πολύτιμο χρόνο σας.  
        
Ιωάννινα 30 Σεπτέμβρη 2010
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην Ήπειρο
Δημοσίευση σχολίου