Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Κλιμάκια της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Αριστερής Συσπείρωσης -ΔΡΑΣΥ- με επικεφαλής τον Σ. Σκοπούλη  και της Αριστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο ΑΡΠΑ με επικεφαλής τον Νίκο Ζήκο οργώνουν κυριολεκτικά τον νομό μας
Ανταμώνουν με τους κατοίκους της πόλης και της υπαίθρου, στις γειτονιές, στους χώρους εργασίας και  στα διάφορα στέκια, διακινούν πολιτικές θέσεις, συζητάνε και ανταλλάσσουν σκέψεις για τι επικείμενες εκλογές και προβληματίζονται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του ληστρικού μνημονίου, νεοαποικιακής έμπνευσης, που συνέταξαν με σκληρότητα οι τροϊκανοί της παγκόσμιας κεφαλαιοκρατικής αντίδρασης και που εφαρμόζει με πάθος το ΠΑΣΟΚ στηριζόμενο από την  ΝΔ και το ΛΑΟΣ.

Είναι κοινή διαπίστωση πως ο λαός στο συνολό του είναι αγανακτισμένος. Ανησυχεί και συλλογίζεται πως και με τι τρόπους μπορεί να αποκρούσει την αντιλαϊκή επιδρομή και να ακυρώσει στην πράξη τα απάνθρωπα μέτρα που του έχουν επιβληθεί.

Καθένας έχει και έναν δικό του τρόπο αντιμετώπισης της συμφοράς που επέρχεται. Πολλοί μιλάνε για δυναμικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις, για καταψήφιση και οριστικό γύρισμα της πλάτης στα κόμματα που είναι φορείς και εκτελεστές των εξοντωτικών μέτρων. Αρκετοί οδηγούνται στην απόφαση να στηρίξουν συνεπή αγωνιστικά ψηφοδέλτια, και διατυπώνουν την ελπίδα πως ήρθε η ώρα της αριστεράς. 
         
Ορισμένοι αγνοώντας το συνέπειες της αποχής και του άκυρου στο εκλογικό αποτέλεσμα σκέπτονται να απέχουν. Οι συνέπειες της αποχής και του άκυρου πρέπει να αποτελέσουν θέμα ιδιαίτερης προσοχής των ψηφοφόρων που σωστά ενημερωμένοι πρέπει να κατανοήσουν πως άκυρο και αποχή σημαίνει αύξηση του εκλογικού ποσοστού του δικομματισμού.

Οι κινήσεις ΔΡΑΣΥ και ΑΡΠΑ στην εξόρμησή τους στην κοινωνία έχουν επισκεφθεί:    Την Καλούτσιανη, το Κουρμανιό, τις οδούς Ανεξαρτησίας, Καλάρη, Αβέρωφ, Κάνιγκος, Γαριβάλδη, Μόλο. Τις περιοχές Σεισμοπλήκτων, Καπλανείου, Ανθούπολης, Περάματος.
Τις κοινότητες Περίβλεπτο, Αγία Μαρίνα, Κρύα, Κοσμηρά, Ασβεστοχώρι, Κόντσικα, Μάρμαρα, Σταυράκι, Ελεούσα, Βουνοπλαγιά, Γαρδίκι, Ζωοδόχο, Γραμμένο, Νεοχώρι, Λαψίστα, Κατσικά Κουτσελιό, Μουζακαίους, Χαροκόπι, Πράμαντα, Ματσούκι και Κόνιτσα.

Από τις συναντήσεις αυτές συγκεντρώθηκε ένας πλούτος απόψεων, προτάσεων και συμπερασμάτων που η δημιουργική αξιοποίησή τους θα αποτελέσει πολύτιμη πολιτική ύλη για τη επιτυχή μας παρέμβαση στην μάχη των εκλογών

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΔΡΑΣΥ- ΑΡΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: